Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie.....................

zablokowane konto na allegro

Polecane posty

witam ;-) zablokowali mi konto na alllegro dlatego bo podbijałam aukcjie osobie która mnie o to poprosiła co mam im napisać żeby mi je odblokowali?? proszę pomóżcie wiem że jest to moja wina i napewno drugi raz tak nie zrobię, więc w Was moi drodzy NADZIEJA ;-)

prawde i ze wiecej tego nie bedziesz robic to napisza, ze jeszcze 2 ostrzezenia i odblokuja

Gość jareczka
hehe a jak to zczaili? nie rozumie przeciez mogłas chciec kupic :P ja podbijałam aukcje kolezankom i nigdy nikt mnie nie zablokował:)

jak z tego samego komputera to ten sam nr IP i zawsze pozniej blokuja. ja kiedys licytowalam rzeczy sprzedawane przez moja firme, a tu jest siec i tez sie skonczylo blokada na kilka dni (po wytlumaczeniu)

no dokładnie konto dwóch osób były założone na moim kompie ale auckjie nie były podbijane z jednego komputerka i zablokowali ;(((( po prostu chciałabym napisać prawdę ale co napiszę dla zysku bliskiej mi osoby???? no to minie odblokują ;(((((( czekam na propozycje proszę

m a d z a co napisałaś w wyjaśnieniu

ja wtedy sciemnilam, ze nie wiem o co chodzi bo kupilam te sprzety a nie podbijalam cene (i tak faktycznie bylo) i odblokowali

to co mam napisać ??? ;(((((((((

Gość jareczka
no spoko ale jak to jest kawiarenka to moze byc duzo osob kozystajacych z tego ip :P i np. mnie by nie zdziwiło ze licytujesz cos w kawiarence u osoby z twojego miasta :P Tlumacz sie kafejka :P

no wiem wiem, że będę się tłumaczyć tylko cały widz polega na tym, żeby się tak wytłumaczyć by odblokowano to konto, niestety nie jest to kawiarenka ;( może ktoś z Was miał taki przypadek i mu dobrze poszło ;-)