Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co z Nami Będzie

Widziałam Już Dużo Tematów o n-k . Teraz ja Niestety

Polecane posty

Gość Co z Nami Będzie

Czytałam tutaj na kafe już tyle tematów,kobiety pisały ze jakieś panienki pisza do ich facetów itd. Teraz nadszedł czas i na mnie,otóż dzisiaj sprawdzam profil mojego faceta i widze ,że dostał od kogoś prezent duże serce! Zdenerwowałam się niemiłosiernie,strasznie zrobiło mi się przykro. Nie ma nadawcy tego prezentu,jest anonimowy:( Szkoda słów

Gość Co z Nami Będzie
Nie odzywam się do niego:(

Gość przeciez te serce mogla
wyslac zwykla kumpela,siostra,mama,kuzynka nie wiem.Pogadaj lepiej ?

Gość a po jaka cholere
grzebiesz swojemu facetwoi w jego profilu na nk?? jak mozna tak naruszac czyjas prywatnosc ?? nic dziwnego ze Cie zdradza skoro go kontrolujesz kazdy chce miec troche swobody i prywatnosci. dobrze Ci tak

Gość Co z Nami Będzie
Ale ja mu nie grzebie! Przeciez nie wpisuje Jego hasła! Odwiedziłam po prostu Jego profil!!!Nic wiecej

Gość Guguś_Dziubuś
znam to ja mojemu kazałam skasować... wiele kłótni przez tą nk było:( to nic dobrego takie jest moje zdanie na temat tego portlu. Powinnaś go zapytać skąd to serce. Masz prawo to wiedzieć

Powinnaś go zapytać skąd to serce. Masz prawo to wiedzieć Czy Wy normalne Jesteście? :D Serce, to pewnie z piersi. Brand new.

Gość jaa123
hm...może wyslij mu przezent anonimowy jako kochanka, zobaczysz czy coś ci napisze;)))))))))))))))))))))))

Gość Guguś_Dziubuś
jaa123 - nie lepiej po prostu zapytać. Takie kombinacje źle się kończą, wiem z doświadczenia.

Gość Guguś_Dziubuś
Musztarda - Dobre;]

Gość a po jaka cholere
no dobra sorry zle przeczytałam .. kaca lecze :)

Gość jesli nie skasuje tego
serca i bedzie wiedzial,ze je zauwazylas to kopnij go w dupsko z calej sily

Gość adaskot
Guguś_Dziubuś święta prawda to nk to syf...źródło klopotów i kłutni w małżenstwie wiem cos o tym

Gość Najgorsze to są te wszystkie
szmaty które wiedzą ,ze ktos ma kobiete a pisza,komentuja i wysylaja jakies poj* prezenty!!!!! brrrrrrrrrrrrrrr

Gość Guguś_Dziubuś
tez miałam z takimi szmatami do czynienia:( oczywiście po nk przychodził czas na gg) koleżanka ze szkoły - zwykła szmata. on jej pisał o mnie że mnie kocha itd a ona go po hamsku kusiła...

Gość Guguś_Dziubuś
... i jak tu żyć w spokoju i ufać 2 osobie skoro na każdym kroku czają się pokusy i zawiść osób trzecich... niektóre lubią rozbijać małżeństwa, nie nawidze tego gatunku..

Gość cosinussss
adresat owego serca wie kto je przyslal.niech ci powie.

Gość Co z Nami Będzie
Napisalam do Niego,odpisal ze nie wie nic o zadnym sercu, czyli jeszcze pewnie nie widzial, jest w pracy do 18;00. O 18;00 czekam na Jego telefon i ma mi powiedziec od kogo jest serce! Jesli mi powie to uwierzcie mi uprzykrze zycie tej panience!;/

Gość napisz tu jak po rozmowie
ok????????????

Gość Guguś_Dziubuś
mam nadzieje że nie jest tak strasznie:( ja miałam konfrontacje z tą.... na nk, następnie na gg. Sucz zadzwoniła do mojego faceta żeby sie na mnie poskarżyć. Jak ją kiedyś przypadkiem spotkam to nie ręcze za siebie

Gość Co z Nami Będzie
Napiszę,ale już wątpie ze bedzie tak samo jak kiedyś.Serca od tak się nie wysyła ;/;/

ja skasowałam swój i męża profil i mam święty spokój! durna ta NK jak nie wiem co. same nieudaczniki i lafiryndy, co sie im w zyciu nie ułożyło szukają szczęścia. i komentarze typu: jesteś ślczna, super fotka itp - ŻENADA! - a wszystko robione w Photoshopie. baha haaa!!

Gość Guguś_Dziubuś
może to jakaś idiotka, która się w nim zakochała - małolata. nie przejmuj się poczekaj z emocjami do czasu kiedy Ci on wszystko wyjaśni. Staraj się myśleć pozytywnie. Ja do dziś się nie podniosłam po tym wszystkim, różnie bywało. Do dziś nie wiem jak on ją traktował.. Poczekaj bo się wykonczysz.

Gość Guguś_Dziubuś
FUA - dokładnie druga - fotka.pl

Gość Co z Nami Będzie
Próbuję nie myśleć,ale mi ciężko;/ Ja wiem,ze On moze mi nawymyślać bajeczek;/ A ja głupia uwierze!

Gość 112233
jej ale ja nie rozumiem dlaczego wy się tak zachowujecie? zadzwonisz do niej i na nią nakrzyczysz? wyzwiesz ją? przecież to będzie świadczyło tylko o Tobie - jaka normalnie myśląca kobieta zniży się do tego poziomu? :0 a Twój facet to nie wie jak się używa mózgu i sam tego załatwić nie umie?

Gość Co z Nami Będzie
Widzisz chyba nie umie go uzyc;/