Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusiunio

Wszyscy się mnie pytają w pracy

Polecane posty

Gość coś jest na rzeczy
pieprzysz głupoty, albo masz regularne miesiączki albo nie, jeśli Ci sie spóźnia wiecej niż 10 dni to juz powinaś być u gina a nie bzdety o brzuchu na forum pisać laska prawie 30 lat a pisze jak 16stolatka....

Gość coś jest na rzeczy
gdybyś faktycznie podejrzewała ciążę lub zaburzenia hormonalne to gnałabyś do gina lub przynajmniej po test, zamiast zabawiać sie reakcją gapiów i ich podejrzeniem że to ciąża kiepska prowokacja alboś durna jak noga od stołu

Gość wandoosia
To samo mówie. Kobieta z reguły wie mniej wiecej, kiedy ma byc miesiaczka i jak sie spóźnia z tydzień, to idzie po test i robi test, a nie bawi sie w jakies czary mary, bo jej w pracy powiedzieli. Jakby ci nie powiedzieli, to byś sie do końca nie zorientowała ? Wex sie do roboty lepiej, bo podpuchy ci nie wychodzą

1. Miesiączkę powinnam dostać koło 20 listopada. Zapłodnienie cóż ciężko powiedzieć kochamy się z mężem codziennie. 2. jeżeli chodzi o 2 to raczej nie o to mi chodzi 3. Moja waga była zawsze w granicach 44 kg. Teraz jest już 55 według mnie to duużo. jeśłi to tylko zmiana mojej wagi to jak o siebie zadbać . jakie ubrania nosić bo chyba spodnie biodrówki i obcisłe bluzeczki mogę włożyć głeboko do szafy

Gość jesteś idiotką czy udajesz
i nagle zauważyłaś ze ważysz 10 kilo więcej ? no nie kompromituj się, ja zauważam jak przytyję 2-3 kilogramy

Gość wandoosia
zrób test

Gość wandoosia
ja też zauważam po 2 kg

Gość jesteś idiotką czy udajesz
10 kilo więcej to byś mogla ważyć co najmniej w 5, 6 miesiacu ciąży, bo w pierwszych 3 raczej się nei przybiera na wadze a wrecz traci

widzę że przytyłam 10 kg. Nie obrażaj mnie !!!!!!!!!!! Sama trochę się zaczęłam martwić. na początku się cieszyłam wreszcie trochę tłuszczyku ale teraz zaczyna mnie to gupić.

Gość wandoosia
i co, w te 2 miesiace przytyłas 10 kilo ? to musiałaś się obżerac na potegę, jak się tak szybko tyje, to nie da rady czuć sie dobrze, bo skóra nie nadąża, jest naciagnięta i człowiek czuje się napuchnięty cos stulasz, nudzi ci się

Gość jjjjjjjjjjhuahu
jestes w ciąży na bank , wszystkie objawy na to wskazują :) testu juz nie rób szkoda kasy , lepiej wydaj na wyprawke GRATULUJE :)

Gość 76756
niby dorosla baba.25 lat, mezatka. i podejrzewajac ciaze,przy spozniajacym sie miesiac okresie ,zaiast isc do ginekologa albo chociaz test zrobic to na forum wypisuje ze ludzie z powodu brzucha przepuszczaja ja w kolejce. rece opadaja. jak mis ie spoznil okres 2 dni to od razu po test bieglam do apteki

Gość bo to jest po prostu
prowokacja!!!

Gość bardzo skąpa miesiaczka
czyli jaka? Jak długo trwała i jak wyglądała?