Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowy kisielek

ślub 08.08. a ja anwet nie myślę o kiecce/czy to normalne?

Polecane posty

Gość bialla
ja miesiac po tobie, i myśleć myślę, ale nic z tego nie wynika.

Tak, to normalne, ja dopiero teraz zaczęłąm się "na powaznie" rozgladać, a slub w czerwcu.

dokładnie 08.08.2009

Gość pinezkaa
no i co?zaczniesz od nowego roku i git . tylko sale sobie skoluj

Gość princessaa
ty kisiel a sali i wlasnie to tez nie macie?to moze chociaz przyszly pan mlody by pomyslal o tym i o paru innnych rzeczach

Gość lolka ta od bolka
ja mam 29.08 tez nie mysle i jakos wcale nie chce mi sie szukac sukni i tak bede musiaal szyc przymierzac,

Gość kawcia_mielona
a ja mam ślub w czerwcu i tez nie szukałam jeszcze i nie zamierzam szukać. Jeszcze jest kupa rzeczy, więc po co robić to tyyyle czasu za wcześnie? NAjważniejsze jest zaklepane i to mi wystarcza. Nie zależy mi na sukni która jest ostatnim krzykiem mody i kosztuje 5 tyś i trzeba sprowadzać. Mogę mieć kieckę za 500 zł, najskomniejszą jaka jest i mam to gdzieś :)

a ja mam w lipcu ślub i nie mam kompletnie żadnej koncepcji, wiem tylko że chc eskromną... sale to troche mało, jeszcze nie szukałam i wcale mi sie nie chce,kolezanki mnie namawiaja żeby zaczeła sie rozgladać ale naprawde nie mam na to ochoty... nie wiem co to będzie ale mobilizacji do tego całkowicie brak niestety

a ja mam we wrzesniu i wiecie co nie mialam zadnej koncepcji na sukienke tak przeglądąłam co dziewczyny pokazywały i jak ją zobaczyłam to musze miec taką lub podobną :P http://www.allegro.pl/item462167046_suknie_slubne_na_miare_zobacz_50_modeli.html numer 38 tylko bede szyła w kolorze białym :) nawet w zadnym salonie jeszcze nie byłam poprostu ją zobaczyłam i tak mi sie spodobała