Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka ptaszynka23

jakie najgorsze objawy towarzyszyly wam przy zerwaniu?

Polecane posty

Gość inna bajka......
alucard2324 wiem jak ci ciezko ja mam to samo wyjechalam tam dla niegobo o to prosil a sam przyjechala z jakas....juz nie bede pisac kim czulam sie jak debilka nadal sie tak czuje sylwester spedza sama w domu wszyscy gdzies pojda a ja chyba pojde ...spac:(

Gość ja zostawiłem prace
tylko czasem jest tak cholernie cieżko... kupuje wtedy krate browaru i zalewam sie

Gość alucard2324
dziewczyny......juz rok jestem sam teraz na sile prafnalbym jks poznac.....niepotraie sam zyc.....nie daje rady..i chovbym byl miliarderem zycie bez milosci nie jest warte nic..gdyby ktos mnie dzis napadl i zabil albo tak mnie jaos smiertelnie zranil..podziekowal bym mu a osobie ktora wzywala by karetke przystawilbym pistolet do glowy by mnie nie ratowala ..tak mi zle:(

Gość inna bajka......
gdyby ktos mnie dzis napadl i zabil albo tak mnie jaos smiertelnie zranil..podziekowal bym mu a osobie ktora wzywala by karetke przystawilbym pistolet do glowy by mnie nie ratowala ..tak mi zle mam tak samo:( nie wiem jaki jest w tym sens boje sie ze bede juz sama..do konca ze nic sie nie zmieni:( ze nigdy nikogo juz tak nie pokocham:(

Gość alucard2324
Najgorsze jest to ze nie dodajac sobi aprawde jestem przystojny facet..niejedna mi to powiedziala i wiele by dala by ze mna byc..ale stalem sie inny.....unikam.....boje sie.....stracilem pewnosc soebie i chyba juz do konca dni zostane jakims kawalerem a nawet piwa nie pije..pytam sie za co..ja musz i wy to przezywac.....kara za grzechy??czy nic nie dzieje sie bez przyczyny?ten u gory tylko wie

Gość ja zostawiłem prace
wiecie... to nie jest takie proste. Kazdego dnia moze zajść jakaś zmiana...

Gość alucard2324
Inna bajk.nie jestesmy sami takich ja nas sa niestety 100ko a nwet tysoace na swiecie:(

Gość inna bajka......
watpie :( w ta zmiane bo ja juz w nic nie wierze nic mi sienie chce i jutro mam zjazd musze jechac na uczelnie a tak mi sie nie chce:( chyba z rozpacz zaczne calowac sie w nocy z poduszka:(:D

Gość ja zostawiłem prace
wiem ze wątpisz. Ja tez czasem wątpie...

Gość inna bajka......
ale ja nie chce juz byc sama... Boze jak mnie to dobija jak mi z tym zle a z drugiej strony boje siei unikam:( przykre...

Gość alucare2324
ehhh..kiepsko sie porobilo co nie???Dlaczeho tye nas jest a nie ozemy sie poznac tylko kobiety poznaja frajerow a mezczysni jakies klamliwe..ehhh....czy ktos zna na to odp.?

Gość inna bajka......
i ciagle nachodza mnie mysli co ona takiego ma czego ja nie mam w czym ona jest lepsza zreszta cala jestem wypelniona nienawiscia do wszystkich do siebie do niego do jego dziewczyny do wszsyskich ludzi wokolo a jak widze jak ktos jest szczesliwy i mu sie uklada to zabilabym serio nie wiem co sie ze man dzieje:(

Gość alucard2324
mdlosci..goraczka...brak checi zycia,brak perspektyw na przyszlosc,utraa pewnosci siebie....niedowierzanie....depresja..za co?Czas goi rany-?czas tylko przyzwyczaja nas do bolo wiem to bo minal juz rok..wspolczuje inna bajka

Gość ja zostawiłem prace
ja nie...

Gość inna bajka......
leki zastzryki co kurwa jeszcze? moze zaczne cpac z bolu i wyc do ksiezyca 😭

Gość alucard2324
Inn bajka......rozumiem Cie w 100procentach.....a nwet w tys.niedlugo syelwester i nowy rok..nievh zgadne..w swieta gzdzue wszyscy beda sie cieszyc zeyciem..my bedziemy plakac modlic sie do boga o milosc....takie nasze male zyczenie wspominac dobre czaasy i jeszcze bardziej plakac.....i plakac ze ten wyjatkowy dzien jakim jest wigilia nie mozemy go docenic a sylwester?-wyjebanepo calosci!!:(

Gość ja zostawiłem prace
czas... tylko czas

Gość nos w sos
hmmm mi po rozstaniu stanal penis, bo pomyslalem o nowej dziewczynie

Gość ja zostawiłem prace
a wiesz ze ja mam tak samo? nuby przystojny niby ok a dupa...

Gość alucard2324
ok ja myakm chyba zaraz z tego forum..povzytam jakies inne [rzykre tematy bym wiedza, ze nie mam najgorzej....ehh.....chcialbym poznc kiedys naprawde taka dziewczyne ja ty....ktora na przyszlosc wie czego chce i nie skopie..doceni....nie bedzie woejn o pierdoly.....ale to nie mozliwe i to nie jeszcze b..doluje.....ehhh

Gość inna bajka......
a sylwester?-wyj**anepo calosci!! noo tak bardzo chcialabym pojsc na jakas impreze pobawic sie potanczyc...wszyscy gdzies pojde a ja gdzie z kim? sama:( chyba przespie wezme leki upije sie pojde spac czas? od marca minelo 10 mc to sporo 10 mc totalnego bezsensu nic sie nie dzialo moglabym opisac w 1 zdaniu ten czas ile tak jeszcze to potrwa? 😭..a czas leci..do przodu:(

Gość ja zostawiłem prace
czasem to trwa latami

Gość weonisiax
Nie zawsze "czas" pomaga bo nieraz kocha sie tak naprawde tylko raz.....

Gość kikoo
a u mnie akurat tak sie stalo ze jak moj chlopak zajal sie praca i przesyawal sie mna interesowac to ja akurat poznalam wtedy kogos, kto mi poswiecal caly czas, kazda wolna chwile... mimo ze tez pracowal. tamten niech teraz zaluje :P KLIN KLINEM!!!! K L I N K L I N E M ! ! ! ! !

ale to nie mozliwe i to nie jeszcze b..doluje..... niemozliwe to otworzyc parasol w dupie:P macie dola bo wciaz kopiecie 🖐️ zmykam ps. nie buduj calego swego swiata na facecie /kobiecie to sie nigdy nie zawali

Jest różnica między kochaniem kogoś za zakochaniem się. Przy tym drugim skutkiem rozstania jest zmniejszenie poczucia własnej wartości, bo "tamten MNIE rzucił", a przecie "ja zakochałam się" we własnym. Ja, Ja, Ja.

Gość inna bajka......
latami? chyba tyle nie wytrzymam juz jetsem na skraju wytrzymalosci 😭

Gość 007tytus
Tańcze i śpiewam do dziś dnia... 007tytus

Gość ja zostawiłem prace
człowiek moze duzo wytrzymac

Gość inna bajka......
moje poczucie wlasnej wartosci nie jest zmniejszone gorzej ono jest ponizej zero:(