Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ueueopd

jak przytyc na twarzy aby sie odmlodzić? chce wygladac młodziej

Polecane posty

Gość ueueopd

otóż mam 42 lata i moją twarz pokrywają zmarszczki, nie jakies wielkie i głębokie, ale ... denerwuja mnie. slyszałam ze ludzie pyzaci wyglądaja młodziej. jak przytyc na twarzy nie tracąc figury? myslałam juz o chirurgicznym wypelnieniu tluszczem, ale... boje sie skalpela

Gość sd
OPO? Ja tez chce

Gość psttt
tez chciałabym ...ale boje sie wiec mam 46 lat i czuje sie młoda duchem a nie ciałem. W moim wieku brak zmarszczek byłby czymś dziwnym ...pokochaj siebie!!!!

Gość no nad ffg
Pierwszy raz slysze zeby otylosc odmladzala, jest przeciez na odwrot !!! Moze chodzi ci o rodzaj skory ? Tlusta skora odwleka starzenie, a sucha przedwczesnie postarza ...

Gość ueueopd
nie chodzi mi o otyłość, tylko o pyzatą buzke dziecka . dzieki takiej na pewno wyglądałabym o 5 lat mlodziej....

Gość zrob sobie
zastrzyki z restylanu lub volumy :)

Skutecznym zabiegiem, który odmładza i nawilża skórę, a także usuwa dobre zmarszczki jest wstrzyknięcie w odpowiednie miejsce kwasu halurionowego. Zabieg jest prawie bezbolesny, powinno się go powtórzyć 2-4 razy w ciągu 2-3 miesięcy. Efekt widoczny jest przez rok. Kurację taką możesz przejść w certyfikowanym gabinecie medycyny estetycznej.

Gość tak znamy Mirek
Ale po co???ale po co???certyfikowani ,zeby nabijac kase innym???/przeciez to Cie nie odmłodzi jak bedzies sie zle odrzywiac,nie uprawiac ruchu,zle oddychac,palic papierosy,nie wykonywac cwiczen na odmłodzenie,nie poddawac sie medytacji,nie oczyszczac ciała ani umysłu,trymac prosto sylwetke przy chodzeniu to sama buzia nie wystarczy,a jak to bedzie komicznie wygladało jak twarz dziecka a przygarbiona i dreptajaca cała:D

Z pewnością zabieg z kwasem halurionowym jest zabiegiem doraźnym. Pytanie osoby zakładającej wątek brzmiało jednak "jak przytyć na twarzy nie tracąc figury?". Niemniej to o czym piszesz ma oczywiście niebagatelne znaczenie. Każdy z nas powinien poznać produkty żywnościowe korzystnie wpływające na jego zdrowie i wygląd. Zdrowy tryb życia jest tutaj naturalną kolejnością rzeczy.

@tak znamy Mirek, Twoja wypowiedź porusza temat zdrowego stylu życia, a temat dotyczy odmłodzenia twarzy. Oczywiście najlepiej jest zrezygnować ze wszelkich używek na poczet sportu i medytacji, ale nawet one nie dają gwarancji odmłodzenia. Wiele kobiet, które zrzuciły zbędne kilogramy narzeka na swoją cerę, zmarszczki mimiczne, kurze łapki. Niestety na takie problemy pomogą tylko zabiegi medycyny estetycznej, dlaczego więc z nich nie korzystać. Może warto się przekonać zanim wygłosi się niesprawdzone sądu? Wielokrotnie piszemy o certyfikacji lekarzy medycyny estetycznej, ponieważ każda z nas decydując się na zabieg chce by był wykonany profesjonalnie. Dlatego zanim wybierzecie gabinet lepiej sprawdzić czy posiada on certyfikat Polskiego Towarzystwa Medycyny Estetycznej i Anty-Aging.

Gość gość
Ja mam 44 lata i nie mam zmarszczek :) Jesli chodzi o pyzata buzie to faktycznie wyglada mlodziej :)

Gość gość
Tak znamy Mirek ma racje