Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka

Oddam pieska - wroclaw

Polecane posty

Gość ddddddddddoooooool
a co cie to obchodzi czemu oddaje? :-o przynajmniej chce oddac komuś a nie wyrzuciła go z domu

Piesek zostal uratowany.. nie przez ze mnie. Jakies dupki sie nad nim znecaly i chcialy utopic. Teraz pomagam mu znalezc kochajacych wlascicieli i cieply dom. Gratulacje Ups trafnej oceny sytuacji.

Gość hnmm
też mam w domu znajdke :) na druga nie mam miejsca ale zachecam innych

Gosiek..dzieki :) szkoda, dosc daleko. Ja niedlugo musze isc, ale zostawie kolezanke na posterunku w razie jakby ktos sie zglosil chetny

Gość z wrocka jestem
Bardzo chetnie bym przyjela psiaka, ale mam juz dwa a trzeciego mi juz nie wybacza;) Kochany jest. Życzę mu dobrego pana:) Na pewno się znajdzie:)

Mam taka nadzieje! Jesli macie jakis znojomych co by chcieli psiaka, dajcie znac :) Bylabym bardzo wdzieczna

Gość Ups...........................
Przepraszam ale sama miałam psiaka którego ktoś wyrzucił i wiem ilu ludzi oddaje lub porzuca psy bo wyrosło nie to czego oczekiwali albo po prostu sie znudziło mieć psa.Przepraszam raz jeszcze . :-)

Podaje maila w razie jesli ktos by sie zdecydowal paws@tlen.pl Musze juz isc, ale na wszelkie pytania bede w stanie odpowiedziec wieczorem.

Ups.. no ok, nie ma sprawy. Milo, ze przeprosilas - to dosc rzadkie na tym forum ostatnio. Chyba emocje wziely gore :P

Gość nati kolezanka malutkiejP
kolezanka wchodzi na posterunek;) no ludzie mobilizacja szczeniak sie nie moze doczekac:) natalia...magda jak cos to piszcie na skype

Gość Sander23
czy to jest labrador?

nie wiemy co to jest.wyglada jak maly owczarek.jest wlochaty i ma takie smieszne sterczace uszy:) labrador-nie sadze. wiem o nim tyle,ze chcieli go utopic, ze jest zaszczepoiony odrobaczony i slodki jak cukiereczek:)sama bym go wziela pod sowje skrzydla ale mam juz psa i kota:)

Gość przekochana psinka
!!! kurcze sama bym go wzięła ale do Wrocławia kawał drogi :-( Mam nadzieje że ktoś się znajdzie :-) a życzę temu pieskowi jak najlepiej 🌼 Przy okazji podnoszę temat :-)

Gość prosta rada i skuteczna
zrob ogloszenie na dogomanii i tutaj masz spis stron gdzie mozna dodawac ogloszenia, teraz musze wyjsc ale moze dziewczyny ci jakos pomoga porozglaszac te ogloszenia? na dole sa serwisy ktore nie wymagaja rejstracji dajmy szanse malutkiemu pysiowi ❤️ przydalo by sie wiecej zdjec, bo potencjalne domki chca wiedziec jak pisio bedzie wygladal Wymagana rejestracja: 1. www.allegro.pl 2. www.alegratka.pl / 1,22 zł za rok użytkowania – płatność sms / 3. www.eoferty.com.pl 4. www.gieldaogloszen.pl 5. www.kupsprzedaj.pl 6. www.adopcje.org 7. www.4lapy.pl 8. www.krakvet.pl / na forum / 9. www.ogloszenia.szukanie.pl 10. www.kokosy.pl 11. www.kupiepsa.pl 12. www.mojpupil.pl 13. www.aaaby.pl / min. 3,66 zł / ogłoszenie – płatność sms / 14. www.karusek.com.pl 15. www.novacash.pl 16. www.ogloszenia.24polska.pl 17. www.ogloszenia.adverts.pl 18. www.ogloszenia.moje.pl 19. www.ogloszenia.webd.pl 20. www.polskastrefa.eu 21. www.psy.pl 22. www.zwierzaki.org 23. www.zwierzeta.low.pl 24. www.ofertka.pl 25. www.czworonogi.eu 26. www.ogloszenia.web-marketing.pl 28. www.afisze.pl 29. www.drobny.com.pl 30. www.przygarnijzwierzaka.pl 31. www.spacerek.net 32. www.przygarnij.pl 33. www.nasipupile.pl 34. www.zoonet.pl 35. www.ogloszenia.vtele.info 36. www.dwukropek.pl 37. www.adin.pl 38. www.owi.pl 39. www.e-ogloszenia.pl 40. www.anonse.pl 41. www.zwierzeta.5aleja.pl 42 syska (10-12-2008 16:39) . www.ogloszenia-drobne.com.pl 43. www.drobne.pl 44. www.isu.pl 45. www.proequo.pl/forum 46. www.swistak.pl / info jak w przypadku allegro / Bez rejestracji: 46. www.bono-polska.pl 47. www.ojej.pl 48. www.pajeczyna.pl 49. www.pineska.pl 50. www.animalia.pl 51. www.wegetarianie.pl 52. www.gielda.bai.pl 53. www.gumtree.pl 54. www.petworld.pl 55. www.vetmozga.com 56. www.autogielda.pl 57. www.ogloszenia.yellowpages.pl 58. www.se.com.pl 59.www.adopcjapsa.pl 60. www.emetro.pl 61. www.pupile.com 62. www.rozglos.net 63. www.anonseogloszenia.pl 64. www.najpewniej.pl 65. www.mammisia.pl 66. www.petsy.pl 67. www.vendito.pl 68. www.e-zwierzak.pl 69. www.twoje-ogloszenia.pl 70. www.poszukiwane.pl 71. www.adpedia.pl 72. www.ogloszenia.aleokazja.pl 73. www.olx.pl 74. www.szybko-sprzedam.pl 75. www.sprzedasz.pl 76. www.tablica.com 77. www.pchlitarg.info.pl 78. www.ogloszenia.infoweb.pl 79. www.neeon.pl

a skad jestes?zawsze moge go przywiezc!:)

Gość zazdrosna 510
Ja chcę!!!!! :) 🌻

Gość hehe.................
ja bym sie strasznie ucieszyla gdyby ktos mi podrzucil kota syberyjskiego :D

Gość hopppphohop
hehe to wlaź na miau.pl tam maja pelno kotkow niechcianych :(

natalia...magda jak jestes zainteresowana to pisz na skype!

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
popytam znajomych moze ktos bedzie zainteresowany

heja banana:*wrocilas:)

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
ludzie z miast to chcieliby małego pieska, a ten wygląda ze bedzie duzy