Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melania25

czy widywanie sie 2-3 razy w tyg. to wystarczajaco ??

Polecane posty

Gość melania25

czy to normalne zeby w powaznym zwiazku widywac sie tylko 2-3 razy w tyg. a czasem nawet tylko raz?? dla mnie to za mało. Jak jest w waszych zwiazkach??

Gość lolka ta od bolka
raz na tydzien, ale mieszkamy 30 km od siebie, czasem 2 razy na tydzien ale rzadko, ale sa codzinne rozmowy przez tel, ssmsmki

Gość cosinussss
10 km.od siebie.widujemy sie wlasnie 2-3 razy.

Gość melania25
dla mnie to mała tragedia nie przeszkadza wam to ??

Gość kikoo
za;ezy na ile pozwalaja wam warunki... jesli oboje pracujecie/studiujecie to wiadomo, ciezko jest sie widywac codziennie. ja co prawda teraz jestem w zwiazku na odleglosc i widuje sei z moim chlopakiem co miesiac-dwa. ale jka bylam z poprzednim to widywalalismy sie co 2 ,3 dni. w tyg trudno o codzienne spotakania...

pytanie nieco infantylne, ale co mi tam, odpowiem: to zależy. u mnie np. jest tak: widzieliśmy się w poniedziałek wieczorem (ale ja fatalnie się czułam, więc wieczór przespałam, a on przesiedział przed kompem), we wtorek rano zawiózł mnie do lekarza i wyjechał (taka praca). wróci dzisiaj wieczorem, zobaczymy się. w weekend pewnie spędzimy razem wieczory, bo w dzień ja będę zajęta. czy to mało czy dużo? tyle, ile się da, taka sytuacja. może i ten Twój jest zajęty? a może po prostu ma też swoje życie, swoich znajomych, zainteresowania itp? przecież nie możesz się na nim uwiesić na 24/7 :o

Gość melania25
jakos nie moge sie z tym pogodzic i wyobrazic sobie tego na dłuzsza mete :O

Gość melania25
nie codziennie, ale co 2 dzien. nie wyobrazam sobie bycia ze soba 2 razy w tyg. :( lub raz na tydz

Gość o zesz...........
A jak czesto chcialabys sie z nim widywac?? Codziennie?? Nie masz swojego zycia, znajomych? Szybko mu sie znudzisz, jesli tak dalej pojdzie.

a cos robicie ogolnie w zyciu, jakas praca, szkola?... mieszkacie blisko siebie czy daleko?

Gość o zesz...........
Zaloze sie, ze spotkania sa inicjonowane tylko i wylacznie przez niego. Wiec wykaz troche inicjatywy i umow sie z nim tak sama od siebie.

Gość melania25
chyba mieszkajace razem malezenstwa widuja sie codziennie...

Gość melania25
my jeszcze nie jestesmy, ale nie robcie takiej ''tragedii'' z widywania sie codziennie :O

nie orbimy, natomiast intryguje nas - czy po prostu macie warunki zeby sie codziennie widywac?...

Gość melania25
nie, mamy warunki do widywania sie od 1 do 4 razy w tyg. to zalezy od szkoly i pracy.

no to o co chodzi?... jak nie macie warunków na więcej to sie wiecej nie bedziecie widywac.

Gość melania25
no i to mnie martwi

Gość melania25
mieszkanie razem?

Gość nie wiem co zrobicc
Jestem mamą 18 letniego chłopca.Syn ma dziewczynę z ktora spotyka sięniemal codziennie.A mnie to troszkę irytuje,bo myślę,ze takei codzienne spotkania w tym wieku sa zbyt czeste.Boję sie troszkę o syna,bo wiem,ze po maturze ich drogi sie rozejda,bo będa studuowac w innych miastach.Wtedy na pewno ich związek nie przertrwa. Proszę,napiszcie mi czy mam rację mowiac czasami synowi,ze przesadzaja z tymi codziennymi spotkaniami,ze powinni od siebie odpacząc,ze szybko mogą sie sobą znudzić.

Gość melania25
rok

Gość melania25
narazie nie ma na to warunkow, nie wiem kiedy bedą..

no to w ogole nie rozumiem. nie macie warunkow zeby razem mieszkac i nie macie warunkow zeby sie spotykac czesciej niz sie spotykacie. mozna powiedziec ze wykorzystujecie wasze mozliwosci na maxa. to w czym problem? :)

Gość czesto widujaca sie
mieszkami 2000km od siebie i widujemy sie ...co tydzien:)

Gość melania25
hehhe w tym ze chcialabym czesciej, a to ze nie mozemy to inna sprawa... :) 😭 no źle mi bez niego