Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melania25

czy widywanie sie 2-3 razy w tyg. to wystarczajaco ??

Polecane posty

Gość karrammbaa
2-3 razy w tyg. to mi bardziej wyglda na ''spotykanie sie'' a nie na stały związek :O

Gość lolopy
2 razy w tygodniu. mieszkamy od siebie 8 km. razem od 3 lat. ale gadamy codziennie na gg. ale ja tam moge go widywac raz na tydzien, wystarczy mi.

Gość vvvvvvvxx
a my widujemy sie codziennie, zawsze znajdziemy dla siebie czas, chociaż godzinkę dwie żeby porozmawiać, przytulic sie i takie tam:) razem 14 miesięcy. Najdłużej nie widzieliśmy się hm 2 pełne dni(święta były) Nie znudziliśmy się sobą, a wręcz przeciwnie:)

Ja sie spotykam z moim facetem 2 razy w tygodniu. Dla mnie to bardzo mało. Ale tak od października zamieszkamy razem . I będzie super :)

Gość karolcia olcia
2 lub 3 x w tygodniu wystarczy. Przynajmniej się sobą nie znudzicie i będziecie za sobą tęskinić :p A przecież są smsy, tel. gg...

Gość ja sie widuje ze swoim
4 razy w tygodniu, bo studiuje w innym miescie i w czwartek wracam do domu, wiec widzimy sie w czwartek, piatek sobote i niedziele, wczesniej mieszkalismy razem na studiach, a w wakacje widzimy sie codziennie.i jakos przez te 4 lata nie znudzilam sie nim

Gość a więc tak
TO JUŻ NIEDŁUGO NASTAPI...SPOKOJNIE :o