Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała milka czoko

co wy na to

Polecane posty

Gość mała milka czoko

więc tak 11 dnia cyklu uprawiałam sex wiec moge byc w ciaży dziś 16 dzień cyklu a mnie jest od kilku dni słabo i mam mdłości czy to oznaki ciąży

tak jestes w ciąży. zacznij się oszczędzać, nie pij, nie pal. i odkłądaj na wyprawkę. PS. skąd MY mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży?...

Gość de la rivaa
kochana , ten temat zalóz na "antykoncepcja-płodność-KAFETERIA"-to po pierwsze a po drugie , nie ma tak szybko objawów ciazy , ile trwa twój cykl miesiaczkowy?

Gość zakochananazabojjj
jakie slabo jakie mdlosci ?:) w pierwszych dniach nie ma zadnych objaw no chyba ze bol glowy tylko ale na pewno nie mdlosci :)

Gość ceeelliii
po 4 dniach nie mozna miec objawow ciazy mozna je miec po dwoch tygodniach po terminie miesiaczki wiec nie panikuj

Gość mała miilka czoko
rożnie 28 29 30 dni ale ja nie bardzo znam ojca dziecka :(

Gość mała milka czoko
głowa też mnie boli

no sorry, my też go nie znamy. trzeba bylo myslec wczesniej - i tak, wiemy ze bylas pijana, ale to niczego nie zmienia - teraz zbieraj kase. na aborcje albo na wyprawke.

Gość mała milka czoko
nie bylam pijana !!!!!!!!!! wiem ktory to tylko my się praawie nie znamy pierwszy raz go widzialam to była pierwsza randka

Gość de la rivaa
poczekaj do okresu , jak go niedostaniesz to zrób test ciazowy kupisz go w aptece około 12 zł. , dlaczego sie niezabezpieczyliscie????

Gość mala milka czoko
to nie takie łatwe bo ani on mi ani ja jemu się nie podoba a ja wole nie być w ciąży zrobie jutro test

Gość mała milka czoko
on nie miał gumek ja nie mam faceta żeby brac anty :(

1. od testu nie przestaniesz byc w ciąży 2. trzeba bylo sie nie bzykac, a teraz - frycowe sie placi

Gość mała milka czoko
www moralista sie znalazł/a

Gość alem
Chyba czegoś, tu nie rozumiem.. jeżeli on ci sie nie podoba ani ty jemu to czemu zlądowaliscie w łozku ? ;p

Gość zakochananazabojjj
nie przejmuj sie :) moze macie konflikt sereologiczny :)) jaka masz krew?? + czy - ?:)

nie moralistka a szczerze Ci wspołczująca upośledzenia. bzyka sie na pierwszej randce bez zabezpieczenia w okresie potencjalnie niebezpiecznym z kolesiem ktorego prawie nie zna i ktory nawet jej sie nie podoba :D no prosze CIe..

zakochananazabojjj - nie przejmuj sie moze macie konflikt sereologiczny jaka masz krew?? + czy - ? zmartwię Cię - żeby określic szanse konfliktu serologicznego trzeba znac czynniki Rh krwi obojga rodziców. nie mowiac o tym ze przy pierwszej ciąży (o ile przebiegała prawidłowo, bez powikłań i podkrwawiań) nie dochodzi do konfliktu serologicznego.

Gość no hope
test mozesz dopiero zrobic po terminie spodziewanego okresu... jak nie wystapi rób test i wtedy. A tak poza tym, to jesteś powazna?

Gość de la rivaa
na pierwszej randce nie powinno sie nigdy bzykac , a tymbardziej ty piszesz ze facet ci sie niepodobał ani ty jemu , ojej , dla mnie to by była żadna przyjemnosc z sexu :O

Gość no hope
a moze to jakieś zarty są? bo ja nie rozumiem... ;|

Gość de la rivaa
ile masz lat wogóle????

Gość zakochananazabojjj
.w.w.w. nie musisz mi tlumaczyc co to jest konflikt serologiczny bo wiem doskonale - moja siostra w 1 miesiecu ciazy poronila wlasnie przez konflikt nawet nie wiesz jak czesto dochodzi do konfliku - niektore kobiety nawet nie widza ze byly w ciazy

Gość zakochananazabojjj
tylko 15% ludzi ma rh- ja i moja siostra wlasnie do tej grupy nalezymy :) ciekawe jaka ma moj facet :) musze go koniecznie spytac

Gość no hope
ja mam rh- a mój rh+ ;] ale teraz pzrecież są jakieś metody na to.. ale nie róbmy offtopu

Gość zakochananazabojjj
no to macie konflikt :)

ciężko żebym nie wiedziała skoro jestem a) po medycynie, b) z Rh(-) i po rodzicach z konfliktem :) doczytaj troche.