Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaster 23

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość miaster 23

odkrylem straszna rzecz: moja dziewczyna....grzebie sobie w pupie a potem to wacha...:( i to nie sa zarty, ciagle to robi jak mysli ze jest sama albo jak dlugo gada z kims przez tel...czy to jakas choroba czy dewiacja? pomozcie bo to prawda jest..ja nie wiem co z tym zrobic..

Gość bez problemu
wachaj razem z nia bedzie romantycznie:D

Jakieś dziwne przyzwyczajenie, tak jak u kierowców, kórzy dłubią w nosie albo w uszach, bo myślą że nikt ich nie widzi i nie obserwuje.

Gość powiedz jej żeby umyła
sobie dupę:P

Gość miaster 23
no dokladnie, ona sie do tego przyzwyczaila :( przyznala sie ze nauczyla sie tak jak sie uczyla w liceum do roznych rzeczy i teraz juz tak zostalo. ale trzeba cos z tym zrobic!

Gość a to co TY ja zapytales
jak widziales, ze sobie grzebie "Kochanie dlaczego grzebiesz sobie w dupie?":P

można sie oduczyć nawyków, tylko trzeba spełnić jeden warunek: TRZEBA CHCIEĆ! - bo inaczej sie nie da.

Gość miaster 23
nie spytalem, ona sama zauwazyla mnie w drzwiach, zawstydzila sie i zaczela sie tlumaczyc... juz wczesniej czasem czulem z jej rak dziwny zapach ale nie wiedzialem co to..:( ona twierdzi ze juz 2 lata temu probowala sie oduczyc ale ze sie nie da, ze jak dlugo tego nie wahala to zle sie czula, bolala ja glowa itd. podobno przeszlo jak znow powachala... czy mozna sie uzaleznic od...smrodu z pupy???

nie wzbudzaj u nas śmiechu. Zanieś ją do psychoterapeuty. Uważam, że to jest jakieś zboczenie... może to mieć podłoże nerwicowe, tak jak np. ogryzanie paznokci, sprawdzania 10 raz czy drzwi są zamknięte, itp.

Gość miaster 23
chyba tak musze zrobic...mozliwe ze to nerwica bo ona na nia chorowala juz jakies 3 lata temu ale potem stwierdzono ze jest zdrowa...

nerwica natrectw. :O to tak jak inni np. chodza tylko po calych plytkach chodnikowych i nie potrafia sie tego oduczyc. psycholog wskazany.