Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy mery 24

krzywy penis u faceta, problem?

Polecane posty

Gość crazy mery 24

spotykam sie z chlopakiem od kilku miesiecy, narazie nie uprawialismy seksu tylko pieszczoty. Mam pewne obawy co do seksu poniewaz jego penis w stanie wzwodu jest zakrzywiony dosc znacznie w dol, jego wielkosc moge ocenic na okolo 16-17cm ale nie mierzylam nie jestem doswiadczona w tych sprawach ale czy bede odczowala z powodu tego skrzywienia bol podczas stosunku? wydaje mi sie ze gdyby byl krotszy to tak ale przy takiej dlugosci chyba nie powinno to stanowic duzego problemu?

Gość henk1
Nie masz się czego obawiac,to zależy jak go nosi Tzn.na prawą czy lewa strone.Dlatego jest przekrzywiony,ale to nie ma żadnego znaczenia w czasie stosunku bo facet dostosowuje swe położenie do położenia pochwy.Oczywiście mówimy tu o zdrowym zwodzie członka ( do góry ).Jeżeli członek jest w zwodzie (dużych rozmiarów ) i pozostaje w pozycji 5,30 to znaczy,że ścięgna i mięśnie nie spełniaja normalnych funkcji.Raz czy dwa to moze się zdarzyc ,ale nie non stop.Normalnie po kontakcie wzrokowym z przedmiotem porządanie staje jak sosna ( przysłowie ).

Gość walia
członek jest nie w zwodzie, tylko WE WZWODZIE. jak ktos nie wie jak sie taki stan nazywa to niech nie zgrywa eksperta.