Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradziła mnie..

zostawiła dziecko, męża, dom... i odeszła...

Polecane posty

"myślisz" ciekawe czy jakbym cie oskalpowal to tez bys sobie takie uwagi robila odnosnie mojej osoby :D buhahahaha baby do gazu

Gość trytjtjt
''Ps. Nie oceniam tej kobiety po nie znam jej. Faktem jest że małżeństwa się rozpadają. Tylko z jakiej racji "pozostawienie dziecka" jest nie do przyjęcia tylko u kobiety???'' aha a od kiedy jest u przyjecia u facetow.... prawda jest taka ze jak facet zostawi dziecko to jego wina,zas jak kobieta to tez faceta wina.... boli was fakt ze ten facet nie okazal sie tym zlym,tylko jedna z was swietycjh kobiet....

Gość dbdfbb
fbfdbdb

Gość 5uu6776
trhh

Gość ja też zostawiłam dziecko
byłemu męzowi i to wcale nie była latwa decyzja. Wiedziałam, że ze mną córka nie ma szans na normalne dzieciństwo, na normalne zycie, więc zdecydowaliśmy, że po rozwodzie dzieckiem zajmie się ojciec.

Gość mofjo
Potępiam takie jak ty. Bo suka swoich szczeniąt nie zostawi. Ale masz moze racje pewnie że lepiej z ojcem niz z taką matką - wyrodną!!!!!!!!!!!!

Gość ja też zostawiłam dziecko
Nie jestem wyrodną matką. Po prostu nie jestem w stanie zapewnić mojemu dziecku niczego, co jest mu potrzebne do prawidlowego rozwoju psychicznego i emocjonalnego. Nie zerwałam z córką kontaktu, po prostu nie mieszkamy już razem

Gość 6tut6u
iouo