Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PABLO3101

Do tych kobiet które zmieniają facetów z powodu rozmiaru

Polecane posty

Do tych kobiet które zmieniają facetów z powodu rozmiaru penisa potwierdzacie moją teorię że miłości nie ma a tylko zauroczenie bo gdybyście naprawdę kochały to byście nie zmieniały z tego powodu porostu liczy się tylko seks. A tak to macie za złe facetom że nam to tylko o seks chodzi ale i wam też. A co mają zrobić ci co mają małego niezasługują na miłość i kobietę najlepiej jak od razu muwili że mają małego to kobiet nie traciły by na nich czasu.Tak lepiej jest mieć chama który umie i ma czym dobrze zerżnąć kobietę niż odpowiedzialnego i miłego ale z małym!!!! Gdzie ta miłość która tylko jest dla was najważniejsza a rzekomo dla facetów nie bo im tylko o seks przecież chodzi???????????????????????????????????????????????????Czekam na opinie!!!!

Gość wwrrr
Ale przydarzylo Ci sie cos takiego, czy teoretyzujesz? Bo o czyms takim to ja nawet na kafe nie czytalam, nie mowiac o zyciu. Spojrz w druga strone - te, ktore z tego powodu nie rzucaja, dowodza iz milosc jest. A takie na pewno sa.

Gość Gorąca_24
Jak masz małego penisa to znajdź amatorkę małego penisa i tyle.

Wiem to z teorii wyczytanej na kafe. Nie mówie że wszystkie takie sa ale sporo się naczytałem>

Gość 54
A co z tymi, ktore skreslaja faceta, bo jest za niski, malo zarabia, nie jest przebojowy, itd? :D Baby by tylko chcialy, zeby milosc szla od strony facetow

Gość wwrrr
Kobiety rzucajace faceta z powodu rozmiaru sa troche jak faceci rzucajacy bo np. przytyla. Z jednej strony chamskie, a z drugiej ciezko sie dziwic - skoro cos Ci przeszkadza, po co sie meczyc. Daj spokoj, i czekaj na taka, ktora Cie pokocha takiego jaki jestes ;) [ale banal]

Gość akkkkkkkkkkkknhx
PABLO3101 nie denerwuj sie :O nie wszytskie takie sa. Przez siedem lat bylam z facetem, ktory miał 19 cm..byl również jebaką jak sie okazało,nieodpowiedzialny...dlugo mozna by pisac teraz jestem z facetetm, ktory ma malego ale sprytnego ...to fantastyczny facet! dobry czlowiek! Nie zamienilabym go na innego..i co najciekawsze jest mi z nim lepiej niz z poprzednim. Tak wiec nie uogólniaj bo to bez sensu :)

Gość wwrrr
"A co z tymi, ktore skreslaja faceta, bo jest za niski, malo zarabia, nie jest przebojowy, itd? Baby by tylko chcialy, zeby milosc szla od strony facetow" O rany, a faceci to niby chca brzydkie, pryszczate, tluste i glupie? Kazdy wybiera tego, kto mu sie podoba. Dorabiacie filozofie do naturalnego doboru.

Gość asdsas
"Kobiety rzucajace faceta z powodu rozmiaru sa troche jak faceci rzucajacy bo np. przytyla." ok, ale przytycie to wina zaniedbania (pominmy powod choroby, etc ktory stanowi maly procent). A rozmiar penisa wplywu nie ma.

Gość wwrrr
No dobrze, to to tak jak rzucanie bo ma male piersi, ale nosila wypchany pushup i wydawaly sie normalne. Ja tego wcale nie popieram, i sama bym tego nie zrobila, ale nie dziwie sie kobiecie, ktora odchodzi, bo czuje sie w zwiazku sfrustrowana seksualnie. Jak i mezczyznie. W kazdym razie - jak rzuca z takiego powodu, to nie kochala (nie kochal), to na pewno.

Napiasłem wyraźnie do tych które zostawiają a nie do wszystkich kobiet to jedno a dwa chyba nie będe pytał kobiety jaką jest amatorką.

Gość wwrrr
Ale piszesz, ze to potwierdza teorie, ze milosci nie ma, wiec jako taka, ktora z takiego powodu nie zostawia, buntuje sie przeciw pisaniu, ze nikogo nie kocham ;P Moze i sa takie kobiety, ale nie wyciagaj z tego zadnych wnioskow. Sa, sa zle, i tyle.

A najlepsze było to jak jedna napisała dziewczyny próbujcie wybadać delikatni prezes spodnie jakiego maja faceci z którymi się spotykacie żeby potem się nie rozczarować .Dodam, że mam złe doświadczenia z kobietami i może stad taka myśl.

A najlepsze było to jak jedna napisała dziewczyny próbujcie wybadać delikatni prezes spodnie jakiego maja faceci z którymi się spotykacie żeby potem się nie rozczarować .Dodam, że mam złe doświadczenia z kobietami i może stad taka myśl.

Gość wwrrr
Gdybym miala sie sugerowac w zyciu bzdruami z kafe, balabym sie wszystkich facetow, spojrz na tych wszystkich forumowych idiotow, jak oni pisza o kobietach, i co, mam z tego wyciagac wnioski, ze milosci nie ma i kazdy mysli o mnie tak, jak Jarki mowia o kobietach? Odpusc sobie kolego kafeterie lepiej, zle na Ciebie dziala 🖐️

To nie tak że czerpie stad wiedze życiową zresztą od niedawna czytam kafe tylko zraziły mnie wypowiedzi tych kobiet na temat rozmiarów i jak się sprawdzają w praktyce i niewiele było które wola małych.

Gość wwrrr
Mysle, ze kobiet, ktore wola malych, jest tak samo duzo, jak facetow, ktorzy wola brzydkie ;) A jak sie zakochasz, to takie glupotki i tak nie maja znaczenia.

Gość gjsjgagbn
PABLO3101 a ile cm ma twoj penis? moze jak zawsze wyolbrzymiasz i masz normalnego tylko ty sam siebie nie lubisz i bierzesz wszystko do siebie co tu sie pisze

12:47 [zgłoś do usunięcia] asdsas "Kobiety rzucajace faceta z powodu rozmiaru sa troche jak faceci rzucajacy bo np. przytyla." ok, ale przytycie to wina zaniedbania (pominmy powod choroby, etc ktory stanowi maly procent). A rozmiar penisa wplywu nie ma. No wlasnie, dlatego, jak sie zaniedba, mozna schudnac, a z malym penisem... :P

Co do rozmiaru to troche ponad 12.Właśnie rozmiaru nie można zmienić a wagę tak choć nie zawsze.

Gość pablomatole
a w imie czego kobieta ma sie meczyc z facetem ktory jej nie daje przyjemnosci? wez sie czlowieku otrzasnij!!! jesli w danym zwiazku bylaby milosc, taka prawdziwa dlugotrwala opierajaca sie na poczuciu ciepla wobec drugiej osoby to pewnie nawet takie mankamenty nieprzeszkadzalyby nikomu:) dokladnie tak samo jest z nami, mezczyznami, jak kochamy to nie przeszkadza nam, ze przytyla, ze ma male cycki chociaz ktos lubi duze, ze ma maly tylek, albo duzy... bo kochamy OSOBE a nie cycki, tylek itd. a jak sie milosc konczy, to nagle te wszystkie sprawy staja sie powaznym problemem, bo odkrywamy ze nam sie nie podoba to i tamto... kobiety maja tak samo, bo TACY SA LUDZIE!!!!