Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem i nie problem

pytanko o włosy

Polecane posty

tak odbiegajac od powaznych tematow mam pytanko moze i na blachy temat, ale tezz chyba musze o tym pomyslec biore za 5 miesiecy śłub i zaczelam planowac jak bym chciala wygladac. Szukam sukni slubnej kosmetyczki fryzjera. I zastanawiam sie jaki kolor włosów. Kiedys zawsze mialam ciemny brąz, jakis rok temu cos mi strzelilo do glowy zeby rozjasnic włosy i w tej chwili mam dosc jasny blond (przeplatany moim naturalnym kolorem - jakies 60% blond reszta moj kolor, ciemny braz). I teraz zastanawiam sie czy powrocic do ciemnego brazu czy daje zostac przy tym blondzie. Jaki kolor lepiej wyglada do bialej sukni? cere mam dosc jasna, ale pewnie troch ebede chciala sie opalic przed slubem (ale napewno nie na ciemno). Ogolnie to dobrze sie czuje zarowna w jasnych jak i wciemnych wlosach. Wlosow nie mam zniszczonych, ale dosc cienkie (zawsze takie mialam) i podatne na skrecanie np jak jest wilgotno, wiec raczej chce na slub miec je podpiete jakos delikatnie. Co radzicie?

Gość vanilla2008iii
moze zdjecie wklej twarz zamaz to sie wypowiemy

Gość sorry co da nam zdjecie z
zamazana twarza?

kurcze wszystkie zdjecia mam w domu na komputerze, na laptopie nic nie znalazlam. Jak wroce po poludniu do domu to postaram sie cos wkleic. ogolnie chodzi mi o to jakie wlosy ladniej wygladaja do sukni slubnej, jasne czy ciemne. Sukienka napewno bedzie biala

Gość kwestia gustu
Poogladaj zdjecia PM i zobacz co wolisz.

Gość princessaa
looo matko. zapytaj narzeczonego w jakich cie woli to bedziesz wiedziec

Gość bbbbbbbbbbbb
Jeśli Ci dobrze w jasnych, to zostań w jasnych. Cera w jasnych lepiej się prezentuje, nie widać tak niedoskonałości.