Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty.........

jak ja nie cierpie ŚWIĄT!!!!!!!!

Polecane posty

Gość anty.........

jakaś depreche lapie w zwiazku z nimi... moze dlatego, ze mam wyidealizowane wyobrazenie o nich.... powinno byc bardzo rodzinnie, bajecznie, cudownie.... a tu dupa u slupa...... rodzina czesciowo sklocona, teraz jeszcze istnieje problem, z kim spedzic Wigilie i gdzie, bo maz chce, zeby zrobic wspolna: moi rodzice, brat, wujek i jego rodzice.... a z tesciami jestesmy na stopie wojennej.... makabra...

Gość anty.........
jesli chodzi o religijny wymiar swiat to nie zapomnialam....... brak mi natomiast duuuzej rodziny.

Gość anty.........
ale ja to jakos tak widze... oj glupia ges ze mnie i tyle...... tak juz mam, ze w swieta lapie dola...

Gość anty.........
ale gdybyscie nie byli za granica, to byscie spedzali swietw z duuuza rodzinka a ja czy to za granica, czy nie, niewielka roznica... czuje sie bardzo samotna...

chyba nie masz innych problemow.... gdybanie jest domena ludzi ktorym sie zbyt nudzi "gdybyscie nie byli za granica" gdyby babcia miala wasy.... :O Ty chyba naprawde powinnas pomyslec o co chodzi w swietach...

Gość anty.........
a dlaczego nie moze mi sie ponudzic??? zawsze mam tyrac jak bury osiol??? Nie wiem czy mam problemy czy nie, zalezy jak na to patrzec, ale nie cieszy mnie wcale perspektywa swiat!

Gość ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ja uwazam ze wcale w duzym gronie nie ejst lepiej wole z mezem i dziecmi spedzic w swieto drugier tesciow odwiedzic moja mama z tata nie gadaj od lata ze soba i bedzie u mnie mama atat o siostry pojdzie bez sensu

Gość anty.........
no to tez nie masz za ciekawie....

Gość warie nka...
buuuuuuuuu...............