Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostrzyczkkaaaa

pytanie do dziewczyn ktore maja brata

Polecane posty

Gość siostrzyczkkaaaa

jak wygkladaja wasze relacje z nimi? bo moje tragicznie i zastanawiam sie czy wy tez tak macie

Gość siostrzyczkkaaaa
jest tragiczny w łóżku, mówi, że tak na niego działam ale ja wiem swoje

Gość jugf
mam brata 10 lat starszego.Jak byłam młodsza to były relacje jak córka-ojciec.Nawet trochę się go bałam.Teraz jest ok.

Gość ja bardzo kocham mojego brata
i tak w sumie od zawsze jak byliśmy mali, strasznie się tłukliśmy, ale to tak zawsze bywa;) i tak się lubiliśmy no i cały czas się lekko przedrzeźniamy, itp. , ale nigdy nie mieliśmy żadnych problemów, kłótni, nigdy się nie obrażaliśmy na siebie, itp. myślę o nim same najlepsze rzeczy

Gość moj brat - moj krol
Moj brat jest starszy o niecale dwa lata, jak bylismy mlodsi to o matkoooo jedyna tak mnie tlukl, wyzywal, pokazywal swoja wyzszosc, a ja typowy wrazliwiec... Zzylismy sie jak zaczelismy dorastac, a wszystko sie najbardziej zmienilo jak zaczal zauwazac to, ze mlodsza nie znaczy glupsza (poza tym dziewczyny szybciej dojrzewaja, wiec go przescignelam i tak ha:) Dzis dojrzelismy, szanujemy sie do granic mozliwosci i uwaznie sluchamy, skoczylabym w ogien za nim i on za mna tez, tak sadze. Jest moim najlepszym przyjacielem, ale dluga i kreta droga do tej przyjazni prowadzila...

Ja mam brata o 6 lat mlodszego. Teraz ma 16 lat. Mamy ze soba swietny kontakt, ale nie zawsze tak bylo :) Lalismy sie nawzajem, nie moglam go zniesc, bo wszedzie za mna chodzil i kablowal rodzica... dzis sie z tego smiejemy :)

Gość siostrzyczkkaaaa
moj ma 24 lata jest fatalnie wogole ze soba nie rozmawiamy kazdy ma swoj swiat nie chodzimy razem na imprezyitd w ogole jakby mnie nie bylo to przykre:(

Ja mam brata mlodszego o 6 lat - tez sie od siebie odsunelismy teraz ale glownie dlatego ze ja wyfrunelam juz z gniazdka a on nadal mieszka z rodzicami. Tez zawsze na mnie donosil i szpiegowal mnie z chlopakiem i nie dawal w ogole zyc jak mialam nascie lat - teraz sie z tego smieje... Ja zawsze bylam ta starsza siostra co musi sie nim opiekowac - praktycznie czasem czulam ze moi rodzice cale jego wychowanie zrzucili na moje barki. Ciagle slysze czasem \"jak go wychowalas...\" Niewiarygodne. Tak czy inaczej, z bratem mamy kilka wspolnych zainteresowan ale niewiele wiem o jego zyciu. Jest zamkniety w sobie, malo wylewny. Poza tym podczas kilku widzeniach w roku nie bardzo moge pchac sie z moimi opiniami w jego zycie. Oboje jestesmy juz dorosli. Mam tylko nadzieje ze jak bede potrzebna, to on poprosi o pomoc i ze wie, ze ja zawsze pomoge mlodszemu bratu :)

Swoja droga - widac ze nawet w kraju mnie nie ma bo gramatyka polska duzo do zyczenia pozostawia... Podczas kilku widzen w roku, oczywiscie :)

Gość ja mam mlodszego o 8 lat
kiedys bylo tragicznie, non stop sie tluklismy. Chyba do czasu jak poszlam na studia. Coraz wiecej nas zaczelo laczyc. Teraz kocham mojego brata. Wtedy tez... ale inne uczucia mi w tym przeszkadzaly ;)