Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy i wysoki

Jestem chudy - 70 kg, wysoki 188 cm i troche się garbię

Polecane posty

Gość chudy i wysoki

W co moge się ubierać, albo na co zwracac uwagę przy kupowaniu ubran, zebym wyglądał jak najkorzystniej?

Gość kasia2020
Hmm... Napewno przydało by się przytyć z 5-7 kg oraz starać się chodzić prosto, np. po domu z kijem od miotły chodzić - wkładasz przez rękawy i masz na barach i chodzisz tak dziennie z pół godziny. A w ciągu dnia statrać się o prostej postawie. A jakie ubrana?? Hymm.. Napewno nie noś pionowych pasków na koszulach, wybierz poziome , poszerzą cię. Korzystne będą bluzki, koszule z pasem biegnącym na klacie bo poszerzą ramiona i będą bardziej pasujące proporcje wszystkiego do wszystkiego. Tylko staraj się nie kupować koszul za dużych i szerokich, nie mają one podkreślać twoich kości lecz figurę. Unikaj butów bardzo okrągłymi noskami. Nie noś obcisłych jeansów. Pfff. Co jeszcze???!!... Oo.. Noś jasne kolory , pogrubią się - biel, błękit, kremowy, szary, pastelowy. Tylko nie zimą :P Latem, no nie?? To tyle chyba ja wiem :)

przede wszystkim nie garb się bo to okropnie wygląda u takich chudych i wysokich no i oczywiście jasne ubrania

Gość chudy i wysoki
dzięki dziewczyny :) A może jeszcze jakieś propozycje? Dajcie linki do facetów ubranych tak jak wam się podobają, wysokich i chudych oczywiscie :P

Gość niestety moj facet
ma 183 i ma 50 kg wiec nie jestes taki chudy .... :(

Gość kasia2020
Tu masz link z modą męską, są ciekawe tematy, niektóre banalne , ale warte przeczytania. np. Jak wybrać odpowiedni pasek Jak wybrać zimowy płaszcz Ubranie na pierwszą randkę ... Zadbaj o garnitur Idealne okulary słoneczne Jak wybrać garnitur Jeansy do pracy I wiele, wiele innych. Fajny portal, dużo się dowiesz. http://menforum.pl/moda-i-styl/jak-sie-ubrac.html

Gość pb
ja mam 186 cm wzrostu i ważę w porywach do 64 kg. mimo wysiłków nie jestem w stanie przytyć, albo szybko tracę to co utyję. samo kupowanie ubrań to tragedia, niestety ciężko cokolwiek trafić w takich rozmiarach.

Gość Lateralus
Ja mam 195cm waze 100kg (silka) Caly czas sie czuje chudy. Zle ze mna?

Gość Bella Cullen
Są ludzie, którym szczupłość bardzo pasuje. Czyli mojemu Edwardowi:*:P

Gość 24latek:)
Ja mam 190 cm i 100 kg, mogę Ci ze 4 kg oddać :D

Polecam ćwiczenia połączone z odpowiednią dietą i suplementacją Najlepsze ceny znajdziesz na www.twoje-odzywki.pl

Gość Ten co chudnie
Witam jak wyżej polecam poćwiczyć, ja po sobie wiem że nie jest łatwo przytyć dla ektomorfika, odkąd zacząłem ćwiczyć, mięśnie się rozrastają i tyje, nie ma się co zapychać, bo jedynie c***arę cm przybędzie ale tłuszczu :] Nie ma o******lania się !