Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onazielona

CERAZETTE-tyje sie po nich?

Polecane posty

Gość onazielona

Witam?Musze wziasc te tabletki z powodu pewnych komlikacji..jestem 7 tygodni po porodzie,karmie piersia ale mam do zrzucenia 12 kilo z czasow ciazy i martwie sie ze przez te hormony waga mi sie zatrzyma...Ktoras z was bierze te tabletki i chudnie dalej?

Gość onazielona
?

Też je brałam po ciąży, ale przytyłam. Poważnie, tak jak schudłam od razu po urodzeniu dziecka, tak po nich wróciło mi to z nawiązką... Nie polecam. Po obecnej ciąży na pewno ich nie wezmę.

brałam, nie przytyłam, ale krwawiłam prawie cały czas, więc odstawiłam

Gość onazielona
o kurcze...a ja wlasnie musze je wziasc ze wzgledu na to ze caly czas krwawie od dnia porodu i nie bardzo mam wybor...Boje sie jedynie ze waga mi sie zatrzyma i przestane chudnac:( Piszecie ze nie przytylyscie,ale nie zatrzymala wam sie waga?i nie chudlyscie juz dalej? Z gory dzieki za odp

Gość ulkajam
ja nie tylam ale krwawilam non stop

Gość ulkajam
bralam 8 m-cy nic a nic nie przytylam a moj gin jakis palant patrzac z perspektywy czasu mowil ze to krwawienie to normalne jest :O

Gość ulkajam
nie przytylam nic a nic-wrecz przeciwnie na tyle krwawienia schudłam z 55 na 48kg

Gość onazielona
ulkajam czyli jednak mozna schudnac biorac te tabletki??? A swoja droga rzeczywiscie kiepski gin skoro nie zauwazyl ze poprostu ci nie sluza te tabletki skoro krwawisz:(

Gość ulkajam
w sumie to ja nie wiem czy schudłam po tabletkach czy dziecko ze mnie wyciagneło(karmilam 11m-cy) pozatym ja nie przytylam zbytnio w ciazy (12kg) i to w sam brrzuch mi wszystko poszło) do tego niedospanie,niedojedzenie i kg leciały w dol

Gość onazielona
podnosze... moze ktos jeszcze sie wypowie...?

Gość kikut
............

Biorę pierwsze opakowanie , po 9 dniach dostałam mega krwawienia które utrzymywało się aż 2 tygodnie!!! do tego co wieczór boli mnie brzuch i to jak na okres...i głowa. zastanawiam się nad odstawieniem ale też jestem krótko po porodzie i karmię więcco robić... waga stoi niestety a też mam koło 10 kg jeszcze do zrzucenia

Ja byłam przy nich chuda jak przecinek i przytyć nie mogłam. Ogólnie były beznadziejne:o

Gość onazielona
milla to nieciekawie:(wlasnie tego sie boje ze moze nie przytyje ale ze waga stanie na amen:( Z tym ze ja je musze wziasc ze wzgledu na to ze wlasnie krwawie od porodu czyli 7 tyg:( grzywa-ale schudlas biorac te tablety czy ogolnir bylas chuda?

Gość dorcia33
Nie straszcie mnie mam je brac 3ms

Gość mahafraito
Odgrzebuję temat. Wczoraj zaczęłam je łykać. Ciekawa jestem efektów. Oczywiście mam cichą nadzieję, że schudnę. Oby tylko nie przytyć. Bo po dwóch poprzednich ciązach ładnie wszystko zgubiłam, a po tej trzeciej mam 5 kilo do przodu 5 m-cy po porodzie i ani drgnie w dół pomimo karmienia piersią. A tak gadają, że jak się karmi to szybciej się chudnie. tym razem karmię najdłużej i najdłuzej nie mogę zrzucić. A moze ktoś jeszcze tak ma lub miał?

Gość choleraxasna
jej mam to samo matko w ciaż prawie 20 i stoi!! stoi nic nie spada... karmie przestec nie chce!!! tabsy dla mnie + bo zawsze mozna ale co z waga... masakra! tez nie wiem co robic!!!