Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLKLGHHHH

CZY MOJE NOGI WG WAS Są BRZYDKIE?DLACZEGO WIęKSZOśC Z WAS TAK UWAżA?

Polecane posty

Gość bo jesteś wieśniarą
:)może dlatego sie śmiano!Jest napisane w ostatnim cosmopolitan ,że brzydkie nogi mozna łądnie ukryć więc radzę Tobie to samo:)

Gość Amigoigo
są spoko. nogi mogą byc ale nie masz talii i masz za szerokoe plecy.

Gość zarazwracamacoo
co tam nogi, skarpetki masz sexowne i jak ulał pasują do całokształtu (-:

Gość ładne ale reszta brzydka
powiem ci szczerze nogi są chude ale plecy masz tak wąskie ,że wnioskuje ,że jeszcze sie rozwijasz i jesteś 13stolatką . mam racje?

Gość KLKLGHHHH
Mam 23 lata a nie 13!

Gość horte
takich nóg to tylko pozazdrościć. Są normalne,długie, po prostu bardzo kobiece. Takimi mogami to tylko się chwalić. Ubrać je w ładne buciki,opalić i można byc dumnym.

Gość bo jesteś wieśniarą
ale one są paskudne i chude. blade i krzywe/

Gość follo_your_dreams
co do tego że masz 23 lata mogłabym polemizować ;-) nogi są ok, tylko sprawiają wrażenie, jakbyś nie miała dobrze widocznych kolan... widząc nogi od przodku mogłabym więcej Ci na ten temat powiedzieć... pozdrawiam Cię!

Gość nie rozumiemmmm
a czemu mogłabyś polemizować ze mam 23 lata ? nie rozumiem. tyle mam ..a co wyglądam młodziej ?

Gość masz śliczne nogi
ja takich nie mam :(

Gość nie rozumiemmmm
pochodze z zakopanego z niewielkiej wsi ale studiuje z Krakowie ! Nie jestem wcale jakąś wiesniarą ..poprostu to był ubiór tak na bylejak ..i już..chodze tak często do lasku na spacery..

Gość chcobiektywnie powiem ci
nogi sa calkiem niezle, nie jdena by ci pozazdroscila, z tym, ze neisetyty nie wspolgraja z caloscia, ubior jest denny.. a wiadomo, ze ocenia sie calosc, moim zdaniem powinnas zmienic styl ubierania i bedzie git:)

Gość szare mydło
a moze ona poprostu była gdzies u siebie przed domem np w ogrodzie?? wiec chyba nie musi sie ładnie ubierac do jakiejs pracy przy glebie

Gość nie rozumiemmmm
no własnie wiedziałam ze będziecie oceniac ubiór wiejski a nie me nogi. ubiór byl tak na chwile taki .. tak naprawde nie widać na tej focie ze mam talie ..a zapewniam ze mam i to duże wcięcie..niestety na focie wyszlo tak jakbym byla prosta jak kolek ..ale ja chcialam poznac opinie co do nóg..i tylko do nóg..wiec tym kobitom które oceniają me nogi i tylko nogi to im bardzo dziekuje.

Gość nie rozumiemmmm
wiem ze ubiór fatalny .ale ja bylam w króciutkich szortach w ogrodzie właśnie i zamalowalam to a potem ubralam swetr bo zimno sie zrobilo i niestety tak wyszlo na focie jak wyszlo ..ale nieważne..sama sie smieje jak widze to zdjęcie..bo faktycznie jak wiochmenka wygladam tam :) ale nie mialam innego zdjęcia które by pokazywalo me nogi wiec dalam wam to :)

Gość jesteś za chuda
to i nogi masz jak patyczaki!długie i chude.

Gość szare mydło
czyli dobrze mowilam ze w ogrodzie:D a ile masz wzrostu? nogi masz ładne...:)

Szału nie ma, ale uważam że nie są złe. (Mówię o moich). Co do nóg autorki, to uważam że wcale nie są chude. Z kolei grube też nie. Takie akurat. Ale kształt troszkę mi się nie podoba.

Gość nie rozumiemmmm
wzrost 170 cm

Spojrzałam na nie jeszcze raz i doszłam do wniosku że jakby je jakoś ładnie przyodziać to by były fajnym kąskiem :)

Gość nie rozumiemmmm
justyno a ile mierzysz.

Gość nie rozumiemmmm
masz szczuple nogi i ładne !

Gość DO JUSTY 87
Też myslalam ,że Justa ma ładne ale niestety tylko z daleka. Jak powiększyłam jej fotkę to okazało sie ,że ma łydki prawie takiej samej szerokości jak uda a to wygląda nieładnie no i łydki też ma dosyć sporawe!

Mam 170 cm. Do Justy 87 - mam takie samo zdanie jak Ty jeśli chodzi o moje łydki. Ważne że z daleka dobrze wyglądają hehe :)

Gość DO JUSTY 87
no z daleka wygladaja super...każdy by sie obejrzał .. a napisz moja droga ile masz w łydce i udku w najszerszych miejscach? tak z ciekawości pytam ...mam podobne nogi jak Ty ! Ja mam 35 cm łydke a 53 cm udo!mierzone na stojaka rzecz jasna!

Gość DO autorkiiiii
maz mski kształt nóg i grube kostki - brak "tali" w kostce. jak ktoś napisał "szału nie ma".