Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty pewnie wiesz kto

List do K.

Polecane posty

Gość ty pewnie wiesz kto

Witaj Pisze ten list do Ciebie , chociaz i tak nigdy go nie przeczytasz. Byłeś jak cieply letni wiart .Pojawiłeś sie nagle , bez zapowiedzi i obudziłeś we mnie takie uczucia , jakich nikt inny nie potrafił obudzić . Pokochałam Cie za to jaki dla mnie byłeś : słodki, wierny, kochany ,męski , opiekuńczy. Takiego mezczyzny potrzebowałam . I chociaż dzieliło nas tyle lat , rozumieliśmy sie doskonale . Powiedz mi jednak w którym momencie zepsuliśmy to wszystko? W którym momencie zwątpiliśmy i oddaliliśmy się od siebie? Co robiłam źle ? Mówiłeś ,ze mnie kochasz , ze taka kobieta to spelnienie twoich marzen. Czy nie żałujesz , ze zyjemy teraz osobno , mijajac sie? Czy nie taka mnie wlasnie chciales : dobra , wierna , kochana, madra, bezinteresowna , dbajaca o Ciebie? Czy jedna rzecz była w stanie popsuc to wszystko co było miedzy nami? Czy nie liczy sie to , ze oddałam tobie dusze i ciało? Męczy mnie juz ta cała sytuacja . Chce dojrzec do tego , zeby powiedziec sobie dość i iść własna droga. Mam wrazenie , ze teraz juz wszystkie starania prowadza do niczego . Nie wiesz nawet ile mam w sobie bolu , złości i rozpaczy , ze teraz jestesmy w takiej sytuacji. Nie wiem czy potrafie jeszcze zaufac , pokochac. Targaja mna sprzeczne uczucia. Raz cie nienawidze , raz cie kocham. Chcialabym , zebys nigdy nie istnial , albo zebym cie nigdy nie poznala . Byłes moja radoscia , odchodzac zabrales mi mnie , ta dziewczyne jaka byla we mnie kiedy sie poznalismy . Chce krzyczec , chce plakac , chce sie pozbyc bolu ktory siedzi w srodku. Udaje przed innymi , ze wcale nie jest mi ciezko. A wiesz ze jest mi tak strasznie ciezko?? Pewnie nie zdajesz sobie sprawy jak sie czuje . Ale wczoraj zrozumialam , ze dalej nie potrafie tak zyc. Albo jestem wszystkim albo bede niczym . Zamknijmy juz ten rozdzial , niech sie skonczy na zawsze . Chce zebys zostawil mnie w spokoju , chociaz wiem ze bedzie to bolec jeszcze bardziej...

Gość ja też mogłabym się podpisać
pod podobnym listem do K.

Gość yapazpoftozbaeb

Gość nwee4w
kurde, ja też - mogłabym identyczny list napisać do K...

Gość Kazik co ty na to
;)

A niby dlaczego? Takiego rodzaju twórczości akurat nie rozumiem. Można napisać, słuchajcie, przydarzyło mi się coś takiego, co mam robić, jakie macie rady, spostrzeżenia, co o tym sądzicie... Ale zamieszczanie listu do K? Jaki to ma sens? Ktoś chce napisać, a potem zobaczyć jak to wygląda na ekranie? To można w wordzie. Taki sam efekt i oddźwięk. Z poważaniem.

Bo to wygląda jak byś chciała odreagować jakąś swoją frustrację. Jest to całe mnóstwo o wiele głupszych postów czy nawet topików.

Gość Kazik co ty na to
Jak się strona zapełni, to policzę oddźwieki. Osobno na jej list i osobno na Twój protest ;)

Myrevin Bo to wygląda jak byś chciała odreagować jakąś swoją frustrację. Jest to całe mnóstwo o wiele głupszych postów czy nawet topików. Mam rozumieć, że pozostawianie przez Ciebie zdań prostych na większości topików ma też na celu odreagowanie jakieś swojej frustracji? Btw. niedawno weszłam i głupszego topiku nie znalazłam. Jeszcze. 🖐️

Gość ty pewnie wiesz kto
musztarda to nie wiem po co to czytasz , jak Tobie nie odpowiada. Forum jest dla kazdego i kazdy moze umiescic tutaj co chce . Chodzilo mi bardziej o to co mozna poczuc jesli sie taki list dostanie? i Jak ta osoba zareaguje?

No nie każ mi się tłumaczyć, proszę. :) Tak samo jak każdy ma prawo tutaj coś zamieszczać, tak każdy ma prawo to oceniać. Nie odbieraj mi tego prawa. Zamieściłaś, przeczytałam, wyraziłam swoją opinię i tyle. Po co się nad tym rozwodzić? Jak widzę, Twój list do K. nie spotkał się z jakimś szerszym odbiorem, więc nie dziw się mojej reakcji.

Gość ty pewnie wiesz kto
szczerze to nie obchodzi mnie "popularnosc" mojego tematu na forum . Pozdrawiam

Też mogłabym napisać list do K. Tylko co to zmieni?...nic już się nie zmieni.

ty pewnie wiesz kto szczerze to nie obchodzi mnie "popularnosc" mojego tematu na forum . Pozdrawiam No i właśnie tego nie rozumiem. :) Skoro napisane ot tak, to ten sam efekt, co w wordzie. Pozdrawiam 🖐️

Gość pan Ka
zamiast pisać listy w przestrzeń piszcie je do niego, ja wciąż czekam na list od niej ...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Pisz dalej to ci ulży......

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbb
O wiem wiem dobrze wiem do kogo piszesz.....

Gość dddddddddddddddddddd
Takiego męszczyzny potrzebowałaś i nie masz co za rozpacz.......

Gość K..........
stop calling me!

Gość sssssssssssssssssss
Pisz więcej listów bo to za mało...............................

Gość panie K
daj namiary, ja napisze do Ciebie. bardzo chetnie napisze. odezwij sie podpisuje sie pod listem autorki i...dedykuje go panu G

Gość aaptens
nienawidze cie K....

Gość jestem wszoku
To jakby był moj list...jak bym ja go napisala do K.

Gość jb...
trzeba było zaufać we wszystkie slowa i nie robić tych numerów, które niestety zrobiłas...

Gość jb...
raczej TĄ...;)