Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3kropka3

co mam o tym myśleć...? hmmmm....

Polecane posty

Gość 3kropka3
Przedłuzacz orgazmów bo na erotycznym ten post jakoś tam się rozwija a na uczuciowym zero. Pewnie dlatego że tam jest pełno takich sfrustrowanych osób ja ja:) pozdrawiam:)

3kropka3 bo tutak moze i sobie ludzie czasami jaja robią ale zdazają sie tez normalni doswiadczeni i przede wszystkim zyczliwi a na uczuciowym same smutasy i kazdy patrzy tylko zeby jego topic byl na wierzchu sytuacje masz nie ciekawą facet jak nic bawi sie tobą życze rychlego rozwiązania problemu - a moim zdaniem najlepsze byloby odciąc się od niego i nie czekac na kolejnego smsa maila itp trudne wiem ale do przebrnięcia

Gość 3kropka3
miał ze szczegółami zaplanowany wyjazd do mojego miasta, a ja to co mu pokażę bo naprawde jest co:) Ale nie wyszło bo na tydzień przed poznał Tę kobietę Kurcze no.., Dobra koniec z użalaniem sie nad soboą:)

Gość taka sama jak 3kropka3
łeee myślałam że temat się bardziej rozwinie bo mam podobny problem... szkoda;)

Gość 3krpopka jakooś tak
miałam podobnie tylko,że moj amant internetowy przed naszym spotkaniem wrócił do swojej byłej a nie byli ze sobą prawie rok! a najzabawniejsze,że później mącił mi w głowie i chciał żebym była jego kochanką, byłam tak zauroczona,że w sumie się zgodziłam i miałam o niego walczyć :o ale jednak się opamiętałam i zdobyłam siłę,żeby się od niego odciąć, teraz nie utrzymuje z nim kontaktu i mam już faceta o dziwo poznanego przez internet ale ta znajomość bardzo szybko przeniosła się do życia realnego, przez co na prawdę możemy się poznawać :) powodzenia dziewczyno, rada taka,żebyś zerwała z nim kontakt całkowicie bo tak za jakiś czas, tak jak w moim przypadku było, będzie chciał znowu mącić Ci w głowie i będzie gorzej dla Ciebie:(

Gość 3kropka3
nie wytrzymałam i napisałam mu smsa...:( sorry ale musiałam to powiedzieć