Seven 16 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak to bardzo żadkie albo bardzo bardzo jest inteligentna. Nie podasz do wglądu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Napisałem pa zgadnij co napisała. Pa pa Czas na odpoczynek się zdaje. Nie wiem co zjeść. To absurd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Muszę psiakowi dać lekarstwa. Dobra. Utul chorowitka i trzymaj się dzielnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Nie podasz do wglądu? Nie choć ma na kanale 4 tysi obserwujących to nie. Ale Mieszka niedaleko odemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Dobra. Utul chorowitka i trzymaj się dzielnie! Poszło ładnie nie warczał. 4 minuty temu, Seven napisał: Czas na odpoczynek się zdaje. Nie wiem co zjeść. To absurd. To co masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Nie choć ma na kanale 4 tysi obserwujących to nie. Ale Mieszka niedaleko odemnie. Nie mam natchnienia do szukania. Głowa mnie boli i nie mogę wytrzymać ciśnienia. Może później sugerując się magią, wróżbą i okolicą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Poszło ładnie nie warczał. To co masz? Coraz lepiej się czuje i dlatego już się nie boi gdy ingerujesz. To dobry znak! Nic co mogłabym zjeść i w tym jest największy kłopot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 8 godzin temu Trwaj chwilo trwaj, jesteś taka piękna. O patrz, przypomniało mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 8 godzin temu Patrz, to: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Seven napisał: Kortez i stare drzewa. Lubię wersję z filmu: Kamerdyner. Też lubię. Ta też fajna: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Też lubię. Ta też fajna: Oł fak sejk! Stary dobry Kortez! A teraz cosik nagrywa? Tworzy? Ten mi się skojarzył. Hej, ty tam pamiętasz te dźwięki? ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 7 godzin temu 53 minuty temu, Seven napisał: Coraz lepiej się czuje i dlatego już się nie boi gdy ingerujesz. To dobry znak! Nic co mogłabym zjeść i w tym jest największy kłopot. Coś Prostego zjedz? ziemniaczki coś do nich. To lubisz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Seven napisał: Oł fak sejk! Stary dobry Kortez! A teraz cosik nagrywa? Tworzy? Ten mi się skojarzył. Hej, ty tam pamiętasz te dźwięki? ;] Jasne że pamiętam. W 2023 wydał nową płytę a 2025 odnowił niektóre swoje przeboje. Ta z 2023: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 7 godzin temu Wilki tam wymienia wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Coś Prostego zjedz? ziemniaczki coś do nich. To lubisz? O kopytkch pomyślałam z rana, że pojadłabym. Chleba mi się chce, bułek z masłem. Niestety to nie jest proste gdy masz ostrą dietę i spożywać nie wolno większość produktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jasne że pamiętam. W 2023 wydał nową płytę a 2025 odnowił niektóre swoje przeboje. Ta z 2023: Dzięki! Za moment posłucham go i co nowego. Albo na zewnątrz w słuchawkach. Tak, tak najlepiej będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Wilki tam wymienia wszystkie Ale kocha tylko jedną. Rozumiesz przesłanie utworu, prawdaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: O kopytkch pomyślałam z rana, że pojadłabym. Chleba mi się chce, bułek z masłem. Niestety to nie jest proste gdy masz ostrą dietę i spożywać nie wolno większość produktów. Wiem rosół można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Ale kocha tylko jedną. Rozumiesz przesłanie utworu, prawdaż? No jak tak. Ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Wiem rosół można. Z boczniaków? Mam kluski bezglutenowe, może ugotuję trochę i zmiksuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Ale kocha tylko jedną. Rozumiesz przesłanie utworu, prawdaż? Monikę swoją żonę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: No jak tak. Ech Wiem. Dobrze to wiem. Już nie mam dziesięciu lat żeby bawić się jak wtedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Monikę swoją żonę. Widziałaś jakich ma bliźniaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Seven napisał: Wiem. Dobrze to wiem. Już nie mam dziesięciu lat żeby bawić się jak wtedy. Ja też to Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Seven napisał: O kopytkch pomyślałam z rana, że pojadłabym. Chleba mi się chce, bułek z masłem. Niestety to nie jest proste gdy masz ostrą dietę i spożywać nie wolno większość produktów. Jejku jak to nie można większości produktów. To tragedia jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 230 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Wiem. Dobrze to wiem. Już nie mam dziesięciu lat żeby bawić się jak wtedy. No a to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jejku jak to nie można większości produktów. To tragedia jakas Płynne jedynie na obecną chwilę i to nie wszystkie. Tragedia? Przekichane bo jedzenie jest solą życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1440 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Widziałaś jakich ma bliźniaków? Wiem że ma dwóch synów bliźniaków ale nie widziałam ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 7 godzin temu Łejtemynyt co ja z Wilków lubiłam. Daj mi czasu na przypomnienie. Elilama? Hm. Chwila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 16 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiem że ma dwóch synów bliźniaków ale nie widziałam ich. Obczaj. Długowłosych pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach