Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żakkaż

Czy to ciąża pomozy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość żakkaż

Ostatnio przechodziłam przeziebienie pecherza moczowego...pozatym jakiś miesiac temu przestałam brać antybiotyki przeciw tradzikowi ktore brałam 3 miesiace...i teraz okres mi się spoźnia...zwykle cykle mam nieregularne ale sredniuo trawaja one koło 27 dni...czasem nawet do 32dni. Czy moge być w ciązy ?? dodam ze z moim chłopakiem od 10 miesiecy kocham sie tak : on zakłada ghumkę dopiero wtedy kiedy czuje ze dochodzi.,..wtedy prtzerywamy on zakłada gumke i spuszcza sie we mnie....jak myślicie to ciąża??:(

Gość żakkaż
Pisałam juz o tym na antykoncepcji ale chciałabym zapytać was....moze sa tu jakies doświadczone osoby ktore mi pomoga??:(

Gość nie panikuj******
Sama piszesz, że masz nieregularne cykle.Nie piszesz ILE spóźnia Ci się okres....nie panikuj, spokojnie, poczekaj jeszcze.

Gość doświadczona i nie
stosujesz bardzo niepewną metodę \"zapobiegania \" ciąży, więc ryzyko jest zawsze, nie wiesz, że wynaleziono już testy ciążowe ?

przede wszystkim, cykle masz regularne, bo regularne wahaja sie miedzy 25-35. stosujesz bardzo niebezpieczna metode anty, która z cała pewnoscia kiedys sie skonczy wpadka, jesli nie teraz. Choc teraz spoxnanie sie okresu moze miec zwiazek chocby z antybiotykami.

Gość olga5643
takie bzykanie to ruska ruletka, pewnie wpadlas. zapomniales ze przed wytryskiem tez w kropelkach sa plemniki?

Gość Ale jaja sie porobiły

Gość Dr. Kornicki
Włóż do pochwy białą serwetkę złożoną w rulon, wyjmij i zanurz w mocno zasolonej wodzie - jeżeli roztwór nie zmieni barwy na różową jesteś w ciąży.

Gość marceliiiinkaaaa
"on zakłada gumkę dopiero wtedy kiedy czuje ze dochodzi.,..wtedy prtzerywamy on zakłada gumke i spuszcza sie we mnie" no ale pomyśl tak logicznie kobieto albo dziewczyno, co to za antykoncepcja skoro zaklada gumke jak juz w ciebie wszedł?? napewno sie podniecił a w płynie ejakulacyjnym tez sa plemniki wiec smialo mogly juz powędrować tam gdzie trzeba:) wątpie, że zaszłaś w ciąże ale jak tak dalej bedziecie sie zabezpieczać to powodzenia:D

Gość sylwia13
Dwa tygodnie temu byłam z chłopakiem,miałam dni niepłodne!! Mieliśmy Kochalismy sie bez prezerwatywy,i gdy wszystko sie zaczynało wszedł we mnie poruszył swoim penisem z 3/4 razy i biedny zaniemógł! Wię mowy o zadnym wytrysku nie było.Później juz nic nie było!Czy mogłam zajść w ciąze? Mam jakies dziwne bóle brzucha,straszne upławy ogólnie nie mam jakis typowych objawów ciazy!Ale czy jest to mozliwe???? Bo jakos sie dziwnie czuje...

Gość beeerrrrnd
Wystarczy że na członku będzie JEDEN plemnik wiem przesadzam, ale przy włożeniu członka do pochwy... już możesz zajść. na penisie mogły znajdować się plemniki np. z wcześniejszego podniecenia, pamiętaj , że plemniki żyją 72 godziny.

Gość Kamillllllla
TO CIĄŻA NA BANK! GRATULACJE! mozesz isc kupic juz spioszki dla dzidziusia!! Ty, laska, jak sie boisz ze ciaza to lepiej zerwij ze swoim chlopakiem. Jak sie ma kogos kto kocha i kocha sie samemu dzidzius jest mila niespodzianka a nie 'omujborze czy to ciaza pomocy'. Pomocy to bedziesz krzyczec na porodowce jak Cie beda bole porodowe meczyly :D a teraz to idz zjedz ciasto jakies na pocieszenie, łyknij winka i zastanow sie nad swoim zyciem czy to na pewno koles ktory sie nadaje na ojca skoro tak madrze zaklada gumke PRZED dojsciem ;D hahah Powodzenia!

Gość sylwia13
rozumiem tylko o to chodzi,ze chyba nie miał dnia bo naprawde nawet nie zdażył sie podniecic! Sila wyzsza! Przynajmniej nie zauwazyłam zeby cos z jego członkiem sie działo! oklapł i tyle było! Wiec sam juz nie wiem co mam myslec

Gość sylwia13
tydzien po tym zdarzeniu normalnie prawidłowo dostałam okres.... nie spóznił mi sie nawet o jeden dzien

Gość beeerrrrnd
kierunek apteka- test ciążowy. A tak po za tym to nawet PODNIECIĆ się nie musi i tak mozesz byc w ciazy i tak.

Gość sylwia13
ale normalnie dostałam okres i nie spóznił mi sie