Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

przez chwilę umarłam....?!

Polecane posty

miałam wrażenie że jestem w tunelu i na końcu jest światło! a teraz pomału o tym zapominam... to było jakieś złudzenie czy naprawdę umierałam?

Gość widziałaś już w tym tunelu
Mongolskie stepy, faune i flore??

jesteś dyslektyczny? na końcu było tylko światło i jakież to było przyjemne jak tak sobie płynęłam... strasznie dziwne

wiem o tym tzn że umierałam? jeśli tak to świetnie! aczkolwiek szkoda że nie dopłynęłam...

Gość Plebejski Uciekinier
Zostałaś na chwilę wcieleniem tasiemca, który właśnie podążał w kierunku wyjścia.

jak nie moja to czyja? jestem beznadziejna pod każdym względem oprócz wyglądu i wiem że w życiu nic nie osiągnę i nie będę nigdy szczęśliwa. może dobry Bóg chce mi skrócić męki?

prawdziwa beznadziejna osoba magnolio nigdy tak o sobie nie powie ( widzialas kiedys debila ktory o sobie powie -jestem debilem? ) wiec z zalozenia beznadziejna nie jestes ;) ..co do reszty ? nie mozesz tego wiedziec ;)....musisz przejsc przez zycie by na jego koncu przekonac sie ze jednak bylo warto...

nie mam żadnego celu wszyscy wokół mnie są szczęśliwi a ja nie i to mnie najbardziej boli

proszę wesprzyjcie mnie bo niewiem czy zostawić to tak jak jest czy się dobić jakoś aby było tak jak miało być?

naprawdę takie coś miałam może rzeczywiście panikuje, co wy byście zrobili na moim miejscu?

Gość bbb.
ja tak miałam jak byłam prawie topielcem ale mnie uratowali i do końca tunelu nie doszłam nie bałam się śmierci może na początku ale potem był spokój uratowali mnie ...... ale już nie boje się śmierci

ja się nie boję śmierci :p ale to dziwne że tak samo z siebie się stało w moim przypadku.. a u ciebie jak bylo? też tak czy coś ci się stało poważnego?

Gość nerwiczka
a ja jestem naprawde beznadziejna, nic nie potrafie, czuje sie jak debil skonczony i naprawde nim jestem!!!!!

Gość dobre to
ciekawi mnie coś ty brała chwilę przed tym jak zobaczyłaś ten tunel? :p

Gość bbb.
ja się topiłam i od tamtej pory podchodze inaczej niż wszyscy ludzie do życia nie kasa się liczy tylko przeżycia nie boje się śmierci ale też nie igram z nią

nic nie brałam. byłam zmeczona i siedziałam nieruchomo i tak w pewnej chwili to nastąpiło... nerwiczko dobrze że piszesz bo mogę udowodnić kablowi że jednak są tacy ludzie...

Gość dobre to
magnolia :D A nie przyszło ci do głowy, że zaczęłaś zasypiać? Różne rzeczy ludziom się śnią, czemu nie tunel?

nie musisz mnie przekonywac ;)...ja to wiem !!!!!!!!! :P ja tylko napisalem ze dla ciebie jeszcze nie nadszedl czas :) ja tam bylem ...

Gość już nieaktualne bo
Dear All, Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice. Sincerely, God