Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonieczka87

najlepsze teksty waszych maluchów

Polecane posty

Gość jklopp
"Boże, Dziecko, do kąta!"

Gość jklopp
"mam dość, jadę do pracy" "nie przeszkadzaj, pracuję" wiek: 3 lata

Gość zaspana_marzycielka
Bratanica mojego męża - Zuzia(wiek: 3 lata): Mały piesek biegał po podwórku. Jego właścicielka krzyczała na niego bo coś zbroił. Mała Zuzka podbiegła do pieska, wzięła jego mordkę w ręce i powiedziała: Mały, hałknij i przeprosij :D :D :D

Moja córa 2 l Mówi już wszystko, ale nie dokładnie. Pewnego razu podchodzi do moich rodziców i mówi : BAbuniu . dziadzio lubi cipki . Ja pytam CO DZIADZIO LUBI?? A ona że Cipki . Nie wiedziałam skąd u niej takie słowa . Dopiero po paru minutach zatrybiliśmy , że o chipsy chodzi . Mówi tak do dziś i zawsze się z tego śmiejemy kiedy mała nie słyszy.

Gość kardasie
Mój syn Karol (dzis ma 13 lat), mając niecałe 3 lata wybrał się z nami do kościola. Była to Wielka Sobota. Wszyscy ludzie w skupieniu modlili się przed grobem Pana Jezusa. My w pierwszej ławce również, a Karol podszedł blisko i przypatrywał się postaci leżącego, prawie nagiego Jezusa w oswietlonym z góry i dołu grobie . Po chwili odwrócił się do nas i głośno skomentował: "Pan Jeżusz sie opala na szolaliu" :) ---wiedział co to jest solarium, bo moi rodzice mieli w domu. W kościele zrobiło się przez chwilę wesoło:)