Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonieczka87

najlepsze teksty waszych maluchów

Polecane posty

Gość mi_zielone
Moja kolezanka popala papierosy w ukryciu przed mezem. Czesto mowi, ze jedzie na cmentarz podlac kwiaty. Pewnego dnia pojechala na wczasy nad morze z mezem i 5 letnim synkiem. Zaraz po przyjezdzie postanowili sie rozejrzec za jakims sklepem. Synek do mamy : mamo, a jest tu jakis cmentarz ? mama : pewnie jest a dlaczego pytasz ??? synek : no bo moze musisz isc :D

Gość Moze nie smieszne ale cwane
Moja bratanica 7l. bardzo czesto koci sie z bratem starszym i gdy weszlam do kuchni przysluchuuując im sie wyzwiskom do siebie nawzajem bratanica nie widząc mnie bo bylam za jej plecami wrzasnela do brata "ale z ciebie KUTAS," ja złowrogo pytam sie "co powiedzialas""jak ty brata nazwalas"? ona zmieszna speszona moją osobą odpowiada cala zszokowana"Noo powiedzialam,...ale z ciebie ..(konsernacja mysli),ale z ciebie KAKTUS" ,niezle sie wybronila ,nie ma co :p

Gość 09876543211234567890
podbijam ;)

Moja siorka jak była mała: Siorka: Mama gdzie jedziemy? Mama: Na wieś.. Siorka: A co to jest Na wieś? Tata drażnił sie z młodą.. i mówi: Tata: Dupcia dupcia Siorka: Wcale nie! Tata: dupcia dupcia Siorka: Wcale nie!!!! Tata: dupcia dupcia Siorka: A ty jesteś dupek! :D

Gość zarazlunie
Fajny topik :D Ale nie piszcie juz jak wasze dzieci puszczaly kurwa czy chujem przy ludziach, bo to akurat malo smieszne jest

Gość Polak ktorego poznalam
corka mojej szwagirki w zoo ganiala za pawiem.. zgubil on pare pior i mala je wziela, jakas pani sie jej pyta skad je ma a ona na to "zatrzas dupom i mam", albo ogladamy tv, tam znana reklama masci na hemoroidy "ona...o rodzina dup" ;D

Gość kapitalnieno
Mi rodzina do dziś wypomina, jak oglądałam program przyrodniczy, gdzie osy czy pszczoły jadły jakiegoś innego owada i pytam mamy "mamo, a oni ją ją?" (zamiast jedzą ją) :D

usmialam sie :-) jestem dopiero na 11 stronie, ale zeby nie zapomniec napisze teraz. Ostatnio podczas kapieli dzieci (6 lat i 9 mcy) syn mowi: mamo wiesz czym roznie sie od Natalki? Ja konsternacja ( w myslach, no to teraz sie zacznie pogawedka o plci i takie tam), ale mowie: no nie wiem. A on: no ona jest grzeczna, a ja nie! Myslalam, ze pekne ze smiechu! Wiem, ze watek o dzieciach... Ale przypomnialo mi sie, jak usmialam sie z meza! Syn byl chory, maz musial z nim zostac, wiec mowie mu daj mu syrop - mala lyzeczke do herbaty. Wracam do domu i pytam czy byly jakies problemy, a maz do mnie, ze maly nie wypil calej herbaty i nie wie ile tego syropu wypil... Myslalam, ze padne!!!

Gość dopiero oczekującaa
ale miałam taką sytuację: kiedyś pracowałam w sklepie i przyszła pani z synkiem. Jak już wychodziła to mówi do niego: powiedz panią ładnie do widzenia. na co mały (z 2-3 lata) pomyślał i wypalił: nara

Gość arabka....
Moja mała jak miała 2 latka poszła z nami do kościoła na uroczystośc komunijną......Gdy zaczęły się śpiewy mała zaczęła tak tańcować po całym kościele , że nie mogłam jej złapać :D na koniec śpiewów wykrzyknęła na cały kościół brawo i klaskała:D Teraz ma 3 latka i ostatnio ucze ją, jak się przeżegnać i mówię: Ja:w imię ojca Mała:w imię ojca ja: i syna Mała : i syna Ja: i ducha Mała : i ducha Ja : świętego Mała:Mikołaja:D

Gość mama 5 tyg.dziubka
upupupupupupupupupupupupupupupupupupupuppupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupupup

Gość Marcyśkkaa
Któregoś wieczora tak się rozmarzyliśmy z mężem co by było jak byśmy wygrali w totka. Ja sobie marzyłam o dużych zakupach i takie tam . Na to mój synek mówi...mamo jak ja wygram duzo pieniąsków ,to cię zabiorę samolotem na zakupy....a gdzie?...do biedlonki:D

Gość Różowa Kasia
A mój Kewinek 4,5 roku do teścia, który kazał mu pozbierać porozwalane po całym domu zabawki: "Pieldol sie ty gupi h*ju", podbiegl i z calej sily udezyl go w krocze poczym wybiegl rozbawiony na pdoworko krzyczac slodko "hahaha dostal stary h*j w jaja" Moj maly słodziak :)

Gość Marcyśkkaa
Dupopis-długopis.

Gość dfio090
poszlam z 3-latkiem do sklepu, maly byl podenerwowany kolejka i tlokiem, bardzo marudzil kasierka pyta:powiedz ile masz latek maly: a chuj cie to obchodzi myslalam ze zapadne sie pod ziemie, nie uzywamy w domu takich slow

ja z córką chodze na rynek i kupujemy u jednego Pana ogórki i td:D zawsze mojej córce daje jabłko albo ogóreczka :D pewnego dnia idziemy on ja woła mówi "poczekaj dam Ci ogórka"................ ja mówie nie dziekuje, ...............on mówi "oj poczekajcie" ...........ja mówie do córki " chodz idziemy kochanie" na co moja córka do tego Pana.................... " może Pan szybciej obierac tego ogórka nie widzi Pan że mama mnie woła?" ludzie sie śmiali a mi az wstyd było:D

Gość qwewqq
Moja mała siostra ostatnio powiedziała,że ona też by chciała mieć zabite uszy ;)

moja w styczniu 3 lata konczy. nie lubi wchodzic po schodach trzeba ja wnosic, i któregos dnia mialam duzo toreb z zakupami i mowie: jestes taka duza dziewczynka, mama ma ciezkie torby wejdz sama, a ona: oh niech ci bedzie. nastepnego dnia podobna sytuacja z tym ze nie mialam zakupów. mała spojrzała mi na rece i mowi: nie masz dzis toreb, wnies mnie, jutro sama wejde ale jak bedziesz miala torby a ja nie bede zmeczona:D:D a dzis w sklepie jak jej nie kupilam jajka kinder powiedziała: prosze bardzo, nie chce jajka, ale masz kare i zamkne cie w pokoju i bedziesz plakala az sie nie uspokoisz:D

Gość krecik alo
Dzieciaki na podwórku zastanawiały się, co chłopcy mają między nogami: "skoro dziewczynki mają cipkę, to chłopcy mają dużą cipkę" :D Koleżanka weszła do łazienki, a jej ojciec nie miał majtek: "Tato, ale masz wielką cipę!" :D

Gość u mnie to było tak
2,5 roku a dlaczego te drzwi robia sssssss (w autobusie) ja juz zmeczona seria pytan - niewim dlaczego- mały- no jak to nie wiesz, ja moge nie wiedziec bo jestem maly ale ty musisz mama zdejmij mi buty nie zdejme bo jestes juz duza, masz raczki mała łapie w rece dwa miski i mowi nie moge zdjac bucików mam zajete rece

Gość Pedobear__
Kochane urwisy :) Bardzo lubię dzieci, jakbyście jeszcze wrzucały ich foto byłoby super :)

Zatrzyaliśmy się na stacji benzynowej, teść ma takie 'zboczenie', że prowadzi boso, boso też wyszedł z auta rozprostować kości. Syn do niego: Dziadku, a dlaczego nosisz bezbutki?

Gość Paulina8989
Moja córka usłyszała o gejach i powiedziała facet to gej a kobieta gejka

Gość u mnie to było tak
mamooooo daj mi grzebień, musze sie pogrzebac bo zaraz tatus przyjdzie

Gość do ex d.bill
twoj tesc prowadzi auto boso??? nie no,ludzie na parwde sa dziwni!

Gość Upupupupu
upupupuupupuupupupupuupupupupupupupupupupupuppppppppppppp;P

Gość andzia sloneczna
upup