Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrinnc

mam pytanie w zwiazku ze śluzem

Polecane posty

Gość katrinnc

podejrzewam ciąże 2 tygodniową..czy juz powinnam miec jakies oznaki.? a moze juz powinnam mieć dużo śluzu. jak narazie mam go mało jest koloru białego,wystepuje rzadko a okresu spodziewam sie za tydzien.czy powinnam tego sluzu miec wiecej?

Gość Dr. Kornicki
To nie ciąża a zapalenie macicy. Udaj się bezzwłocznie do lekarza, zanim rozwinie się w stan ostry.

Gość JA natomiasttttt
mam duzo sluzu czasem mysle ze za duzo ;/ jest bialy tez tez cos ze mna nie tak ?

Gość Dr. Kornicki
To może być nadczynność błony śródbocznej macicy. Zalecam nacieranie pochwy naparem rumianku i pieprzu białego dwa razy dziennie do czasu ustąpienia.

Gość katrinnc
Ale kiedy śluzu powinno byc duzo..zaraz na początku ciązy..np 2 tygodniowa czy zaprędko?

Gość Dr. Kornicki
Generalnie najwięcej śluzu jest przy porodzie. Twój przypadek wygląda raczej na zapalenie aniżeli ciążę. Idź do ginekologa jak najprędzej. To poważna sprawa.

Gość po czym rozpoznajesz
ciaze?? w drugim tygodniu jeszcze nie ma zadnych objawow

Gość kajaka
jezeli okres masz dostac za tydzien to raczej w 2 tygodniowej ciazy nie jestes:) A po za tym ja sluzu nie miałam wogole do terminu planowanego okresu...

Gość kajaka
a po za tym co wy za pierdoły piszecie - biały sluz przed okresem jest normalny, jest to sluz niepłodny... i chyba nie swiadczy o zapaleniu!