Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W.

Czy umówiłybyście się z mężczyzną o wzroście 201 cm?

Polecane posty

Gość hihihihaha
Ja mam 155cm,sięgałabym mu do genitaliów.

Gość Luśka z W.
Ech, kobieto, puchu marny (pisze o sobie) :) Macie rację dziewczyny, uprzedzenia to nieładna cecha, a mimo to jak co do czego to wyłażą ;-)

Luśka... :) generalnie - co kto lubi.... mam znajomego, ma prawie 2 metry.. jest do tego strasznie szczupły... Kiedy stoję obok... mimo bardzo poztywnego do niego stosunku... czuje się przytłoczona... za takim wzrostem, uważam, musi iść odpowiednia budowa ciała.... ciekawa jestem czy dla tego faceta jego wzrost jest jakimś problemem? mówił ci coś? a może wyczuwasz coś? jest dumny, czy raczej zakompleksiony z tego powodu?

Luśka fajnie to wygląda dziewczyna niska filigranowa a obok wysoki mężczyzna.

Gość ewkamimsa
wazne zeby ci pasował na innych płaszczyznach .. jak jest zabawny i pauje ci intelektem to chyba nie ma problemu..

Raz sie umowilam z facetem co mial 204 cm.. ja mam 165....eee szczerze mowiac komicznie musielismy razem wygladac.... on wysoki i bardzo szczuply, a ja mala i raczej okragla:D:D:D:D:D Ale u Was roznica mniejsza wiec chyba nie powinno byc zle:)

Gość Luśka z W.
Budowę ciała ma w porządku, raczej nie omawialiśmy szczegółowo tego faktu, ja tylko zażartowałam, ze ciekawa aparycja, a przy nim jestem karlicą :) Puma9, ja chyba takiej pary jeszcze nie widziałam i mówiąc szczerze nie staje mi wyobraźni :) Jak by co to jutro spotkanie, ciekawe, czy się zdecyduję?

Gość Luśka z W.
No zobaczymy, znając siebie to jeszcze ze trzy razy zmienię zadanie :)

Gość kajaka
30 cm to nie duzo :) wbrew pozorom:P

Gość Luśka z W.
Dla mnie 30 cm to strasznie dużo. Najlepsza różnica to około 15, max 20

Gość Luśka z W.
Gusiaq, a powiedz, więcej się z nim nie umówiłaś z powodu komizmu Waszego kompletu? :)

Gość kajaka
e tam kwestia przyzwyczajenia - choc sama tez nie mogłam tego pojac :)

Gość gbnibv
cream a ile Ty masz lat?

Gość Luśka z W.
Kajaka, a czy udzie na Was zerkali/ją z zaciekawieniem? Wiem, ze to takie trochę dziecinne pytania i dylematy, ale skoro już zaczęłam to się przy okazji wypytam :)

Gość kajaka
no wlasnie nie, ja bynajmniej nie zwracam na to uwagi, wlasciwie na poczatku jak zaczelismy sie spotykac to tez mialam wrazenie ze wszyscy na nas patrza i ze dziwnie wygladamy :) mysle ze sama sobie wkrecałam... :)

Gość kajaka
a po za tym ja chodze/iłam :) bo teraz mi nie za wygodnie w wysokich butach wiec troszke sie gubilo :)

Gość Luśka z W.
No to cóż pozostaje, na razie mam za mało głosów przeciw, żeby coś konkretnie postanowić ;-)

Gość nataliaraisa
matko... żeby wzrost odgrywał rolę w takich sprawach :O jestem w szoku... Luśka pewnie jesteś ode mnie dużo starsza, ja mam 19 lat i jest dla mnie nie do pomyślenia, żeby przekreślać faceta, jako potencjalnego partnera z powodu wzrostu... Mój Ojciec ma 189, moja Mama 152 Najwyżej dzieci duże urodzisz ;) ja mam 177 po tatuśku, a brat młodszy 3 lata ode mnie już przerósł mnie o pół głowy.

Gość kajaka
uciekam spac :) oewocnych przemyslen zycze :) a i hehe smiac mi sie chce bo jestem w ciazy i mam nadzieje ze moje dziecko jak sie urodzi nie bedzie miec 70 cm :P hehe buzka:)

Gość Luśka z W.
Nataliaraisa, Widzisz jak to jest, w teorii nie ma to znaczenia, a w praktyce to i owszem :) A co do dzieci to chyba za szybko z takimi argumentami występować? :D

Gość Luśka z W.
Poza tym 189 cm to jednak nie 201 :)

Gość nataliaraisa
mój chłopak jest wyższy ode mnie jedynie 5 cm i po cichu żałuję, że nie mogę wyglądać przy nim na malutką :) poza tym, gdyby nie to, że jestem w stałym związku, to pewnie wzdychałabym do pewnego niższego ode mnie jakieś 7 cm, któremu się podobam :) wzrost nie powinien być tu czynnikiem decydującym. a poza tym... to myślę, Luśka, że nie lecisz na Niego aż tak bardzo :P gdyby Ciebie naprawdę zafascynował , tobyś się ani sekundy nie zastanawiała, czy to innym będzie pasowało, że widzą na ulicy taką niby niedobraną parkę. więc albo facet nie złapał Cię do końca za serce, albo masz ostre kompleksy na punkcie wzrostu i nie chcesz go "uwydatniać przy pomocy" wielkiego faceta.

Gość Luśka z W.
Cześć kajaka, dziecko pewnie będzie spore bo ogólnie chyba teraz dzieciaczki większe się rodzą. Ale jakoś dasz radę, zażyczysz sobie znieczulenie epidural i będzie OK :)

Gość nataliaraisa
aatam, za szybko :P ale mi chodziło tu o różnicę. 189 - 152 = 37 ;) mówiłaś, że różnica między Wami to jakieś 30 cm ;)

Gość Luśka z W.
Nataliaraisa, nie bądź aż taka przenikliwa, bo mi tu opinię zepsujesz :P ;-)

Hym... nie umowilam sie bo nie zaiskrzylo:) To znaczy spotykalismy sie jeszcze przez jakis czas, ale jako znajomi:) Zreszta on nie uwazal, ze zle razem wygladamy:) W koncu znalazl te wymarzona, ja wyjechalam i nasze kontakty sie urwaly:) Gdyby zaiskrzylo to mialabym gdzies, jak razem wygladamy i co inni sobie pomysla:D

Gość nataliaraisa
wybacz, ze tak pochopnie wyciagam wnioski, no ale wydaje mi sie, ze innych powodow byc nie moze z taka sytuacja! :P to internet, to moge sobie pozwalac :D haha, nie no zartuje. sorry, jesli urazilam ;)

Gość Luśka z W.
Coś Wy mi tu za logiczne rady dajecie, jedynie Retro nie zawiodła pokładanych przeze mnie w tym topiku nadziei ;-)

Gość Luśka z W.
Nataliarisa, nie uraziłaś w najmniejszym stopniu, a wręcz przeciwnie, słuszne uwagi raczyłaś zamieścić. Serio :)