Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomek0000

Długie włosy u chłopaka.

Polecane posty

Gość Ziomek0000

Tak jestem ciekaw co dziewczyny myślą o chłopakach z długimi włosami. Ja już mam takie prawie do ramion

są okej , ale pod warunkiem , że chłopak o nie dba ! wiele chłopaków chodzi w długich, przetłuszczonych i zniszczonych włosach co wygląda wprost obrzydliwie ! ja lubie mniej więcej takie za ucho lokowane włosy ; )

długie włosy u chłopaków są super :) tylko musza byc proste bo z kręconymi to róznie bywa...:) no ale najważniejsze żeby były czyste i zadbane!

Gość Ziomek0000
ale to są włosy z nosa!

uwielbiam chlopakow z dlugimi wlosami, moj kiedy go poznalam mial do ramion teraz ma za ucho. ma super sliczne zadbane, mocne wloski. uwielbiam je.

Gość ONA SZALONAAA
kiedys mi sie chlopak z długimi włosami podobał, ale wtedy bylam zauroczona "metalami":)

mi sie dlugowlosi niepodobaja wole prawie lysych ale to tez zalezy komu jakie pasuja bo widzialam kilku ktorym dlugie wlosy pasowaly

Gość mixed berry
zdecydowanie krotkie...dlugie wlosy kojarza mi sie z metalowcami a Ci z kolei z piwskiem narkotykami i brudem

Gość E.V.
o długich włosach mysle,że nalezy je obciac!!!

Gość SeerKaza
Ja mam włosy długie brązowe i proste kręcą się tylko na końcu trochę. Myje je co 2 dni a że są one grube gęste to fryzjerka mówi że rzadko widzi żeby ktoś miał tyle włosów . Już 2 razy proponowała mi żebym je sprzedał

Gość Ziomek0000
ddd

Gość 1234245
Długie włosy u faceta... Ok, dla młodziaka, w wieku mniej więcej 10-20 lat w porządku, ale starszy mężczyzna z takimi włosami wydaje się być niepoważny... Nienawidzę długich włosów u faceta. Obrzydliwość. Już wolałabym łysego.

Gość Ziomek0000
No u starszego to może i nie ale tak jak są u 18 latka to chyba nic strasznego nie jest. A i podkreślam że metalem nie jestem

Gość Eternal dreams
oj tak dłuzsze czarne wlosy u faceta mi sie podobaja ohhhhhhh i bynajmniej nie u metalowcow ...

Gość Eternal dreams
no oczywiscie do jakiegos przedzialu wiekowego bo kolo 30 stki to juz gorzej chociaz wlasciciel mojje kamienicy bardzo elegancki biznesmen kolo 45 lat ma dluzsze czarne wloski proste zadbane wyglada bartdzo przystojnie ,mrrrrrrrr