Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaa

zamierzam stracic dziewictwo z..nieznajomym

Polecane posty

Gość a ja mam 24
Czekałam na uczucie, na wyjątkową bliskość i chemię, na poczucie bezpieczeństwa, na bratnią duszę. I nic. Niedawno poznałam ostatnio faceta przez internet, czuję, że nadajemy na innych falach i nie ciągnie mnie do niego, ale boje się, że jak z nim tego nie zrobię, to następna okazja trafi się dopiero za kilka lat. Albo w ogóle. :O

Gość lolerla
Ja od wieku 16 lat żyłam pełnią ..miałam około 30 -40 facetów ot tak na nocke ,imprezka itd od rudego po szatyna ...wyszałałam sie na maksa a teraz mam męża od 12 lat i nigdy go nie zdradziłam i nie zdradze bo ....go Kocham

Odbiło ci :)Jakaś wada to jest czy coś ?Rozumiem zły zgryz bo widoczne :)a co na czole masz pieczątkę ,że jesteś normalna ?Ups nienormalna ,bo należy byc cool i the best i pewnie nowe określenia są :)

I też nudzę się dzisiaj :)Porozmawiałam ze soba ,to pmaga rozmowa z kimś naprawdę mądrym pmaga :) A jeżeli nie mam racji i to nie prowokacja to tym bardziej załópżcie sobie aparaty na ząbki :)I odrobcie zadane ,zadanie domowe :)

klawiatura mi wariuje :)Ile macie lat że czekacie na związek .Łołł .Pogieło was ?Dzieciaki nie tędy droga .No i co stracicie i co będzie lepiej ?Od tej pory już będzie dobrze ?To jakiś wyznacznik ? Już Was będą kochali ?

Poznaj kogoś fajnego i jedziesz:) ja nie wiem co jest takiego zajebistego w posiadaniu kawałka błony. Jak ją zerwiesz to będziesz taka sama przecież, czymże więc jest to całe dziewictwo? :O pozdrawiam :)

Gość sffafaf
a skad jestes?

Właśnie, nie staniesz się raptem innym człowiekiem, nic się nie zmieni w Twoim życiu, bo to tylko kawałek skóry, nie będzie trzęsienia ziemii..... problem pewnie tkwi zupełnie gdzie indziej...

Gość upupupupupp

Gość ty człowieku już
zboczony jesteś, że jeszcze cię nudziarzu, nie zabanowali :D

Gość nie tylko zboczony
ale nudny, a to już grzech śmiertelny :P

Gość zabeczkaaaaa
nie chodzi mi o to ze bedzie lepiej ale sami powiedzcie czy w moim przypadku jest sens czekac?