Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfectly 00

Jak wzmocnić swoj organizm ? prosze o rady !!

Polecane posty

Gość perfectly 00

witam, bardzo latwo lapie jakiekolwiek wirusy. mam ogolnie slaby klad immunologiczny prosze poleccie, w jaki sposob moge wzmocnic swoj organizm ?? co jesc, jakie suplementy przyjmowac ? chodzic na basen czy saune ? prosze o info !

MOja propozycja, dzieki której od roku nie chorowałam: co 2-3 dzień 2 ząbki czosnku na wieczór do konapek kilka miesiecy temu zrobiłam sobie kuracje 1 buteleczka echinacea ratiopharm - straczyła chyba na ok miesiac Ale tak ogólnie to powtarzam - zadne suplementy tylko czosnek, ale ten polski a nie chinski. Ja go nawet polubiłam:)

Gość ivory__
kiedys czesto łapałam przeziębienia, a teraz praktycznie w ogóle. przeziębiona nie byłam od prawie 2 lat, mimo, że nieraz ktoś z rodziny czy znajomych kichali na mnie ;) a czemu? szczerze powiem, że nie wiem. staram się jeść dużo owoców i warzyw, codziennie łykam witaminę C (żadnych suplementów), piję dużo zielonej herbaty, ubieram się odpowiednio do pogody (czyli nawet jak jest zima, ale jest 10 stopni, to ubieram się odpowiednio do 10 stopni, a nie w kożuch, bo jest zima - bardzo łatwo się "przeziębić" przez przegrzanie), jak sobie coś jeszcze przypomnę, to napisze :)