Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teramyteramy

Polacy traca prace w UK.Skala zjawiska.Kryzys.

Polecane posty

Gość teramyteramy

Dokladnie jak w topiku.Piszcie, czy ktos z waszych znajomych stracil prace w uk ze wzgledu na redukcje, zwolnienia wlasnie z tego powodu.Jak wyglada obecnie sytuacja w Londynie, Manchesterze i innych mniejszych miastach.

Gość teramyteramy
upup.please

Gość sono marta
no nie wiem, moj kolega mieszka kolo birmingham juz 2 lata, pracuje jako spawacz:P czesto z nim pisze i mowi ze w robocie sciemnia jak nie wiem, idze grac w gry na tel itp. ... nic nie wspominal o jakichs zwolnieniach czy cos

Moja byla firma (czesc Woolworthsa) zbankrutowala... ja jestem na macierzynskim, ale tak to bym stracila prace, jak pozostali.

Gość u mnie nie jest jeszcze źle
ale u znajomego w zakładzie były spore redukcje, osoby które nie wyleciały głównie sprzątają, nie ma pracy i nie wiadomo co będzie dalej. Wiem że kiepska jest tez sytuacja w innym dużym zakładzie, chwilowo jeszcze nie zwalniają ale wszystkim ograniczyli godziny;(

Gość eeeeaaaa
mojego faceta zwolnili miesiac temu znajomego 2 tygodnie temu z kim by nie pogadal wszedzie zwalniaja dodam ze to firma samochodowa robili czesci do samochodow dzis znalazl prace w tesco ale nie wiadomo na jak dlugo .....

Gość telefonistka...
U mnie w pracy za to ciagle potrzebuja ludzi (call centre), ostatnio doszlo 30 nowych osob tylko w moim oddziale. Tez czasem kogos zwolnia, ale nie dlatego, ze potrzebuja, tylko jak sa z kogos niezadowoleni.