Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazynkaa

grube i ładne

Polecane posty

Gość grazynkaa

czy lekka nadwaga u kobiety ktora dba o siebie ma ladna skore depilaca itd. tylko kilka faldek na brzuchu grube uda i posladki. moze byc taka pociagajaca np. na plazy gdy ma bikni?

Gość 83246
jeśli ma jędrną skórę i brak cellulitu

Gość driopik
Może być aczkolwiek nie widzę nic pociągającego w fałdkach, grubej pupie i udach, z cellulitem. Jeśli bez cellulitu to jak najbardziej. Lepiej zakryć niedoskonaości pareo

Gość moze byc ladna
ale ladniejsza bybyla jakby schudla :)

Gość driopik
W sumie to moja opinia nie pokrywa sie z prawda, bo 9 na 10 kobiet ma cellulit i to chudych!!!

Gość sono marta
ja jestem szczupla i cellulit mi sie zrobil, przez fajki i slodycze:O

Gość grazynkaa
lakka nadwaga mam na mysli jakies 3-5kg wiecej od wagi prawidlowej

Gość dfgsd
moze byc :)

Gość nerwiczka
ja jestem bardzos zczupla a mam celulit i rozstepy, nie ma kobiety , ktora nie mialaby celulitu!!!! sa tylko dobre srodki i dbanie o cialo

Gość dothka
takiej kobiety chyba nie mozna nazwac gruba..

Gość 83246
cellulit robi się od wszystkich produktów, które w składzie mają emulgatory ... ;/ czyli praktycznie myślę, że 90% kobiet ma cellulitis. w tych czasach ciężko nie mieć, skoro wszystko, co w siebie ładujemy to chemia... ja też mam, a jestem bardzo szczupła. nienawidzę tego

Gość grazynkaa
ale tez kobieta przy 167 wazaca 64kg nie jest szczupla

Gość wszystko zależy od figury
i tego gdzi sie te kilogramy ulokowały dwie dziewczyny o tej samej wadze i wzroście mogą mieć diametralnei różne kształty na plażę plecam dobrze dobrany do figury kostium (warto dużo poprzymierzać) ważny jest kostium i dodatki, fajne bransoletki, husty, kolczyki, ładne klapki itp jeszcze przed opalaniem warto ujędrnić skórę jakimś balsamem z kofeiną, musnąć ciało jakimś samoopalaczem ze złotymi drobinkami i bedzie super

Gość nerwiczka
ja mam 160 cm i waze 51 kg to niby tez nie malo ale jednak ejstem chuderlokiem

Gość 83246
Grazynka. a teraz powiedz. nie chce Ci sie odchudzac, czy czujesz sie dobrze w takim stanie rzeczy? Bo pytasz, czy kobieta o lekkiej nadwadze moze byc seksi. Czyli o co tak naprawde chodzi? ladniej od kobiety o lekkiej nadwadze wyglada kobieta bez nadwagi, ktora nie jest CHUDA tylko szczupla, ma troche cialka, ale bez przesady. TROCHE to troche.

kolor kostiumu też jest ważny bo dobrze dobrany podkreśli piękno skóry, źle dobrany sprawi że skóra będzie wyglądała blado lub nieapetycznie przy jasnej mlecznej karnacji nalezy unikać mdłych, mało nasyconych barw typu jasny różowy, błękit, biały

Gość grazynkaa
dobrze sie czuje w takim stanie. o odchudzaniu myslalam ale nie z wyboru a presji otoczenia. ale nie chce mi sie

Gość 83246
dobrze sie czujesz w takim stanie, ale myslisz o odchudzaniu... i nie z powodu presji otoczenia. czyli chyba nie do konca dobrze sie czujesz? bo to taka sprzecznosc jakby... P.S. mi tez by sie nie chcialo, nie dziwie sie. jak kiedys sie zapuszcze, to pewnie juz z tego stanu nie wyjde i hooy

idealna waga kobiety to wzrost minus 10, 15 kilo wzrost minust 15 to bardzo szczupła sylwetka, minus 10 to już taka bardziej zaokrąglona są oczywiście kobiety które wyglądają dobrze nawet gdy ich waga równa się wzrostowi minus 100, ale to wszystko zależy od proporcji sylwetki

Gość jak się dba to się ma
64 kg to nie tragedia przy twoim wzroscie, uprawiaj sport i bedziesz pieknie wygladac, kolezanka wazy 59 kg przy 161 i nie ma cellulitu bo biega, je zdrowo, dba o siebie a ja waze 47 kg/ 164 cm i mam cellulit- obrzydliwy na posladkach i udach, stopien 2, widac go bez sciskania :-/ przyznam ze nie dbam o siebie i nie chce mi sie uprawiac sportow, wiec mam to na co pracuje rok temu pozbylam sie tego gowna do zera, dzis brakuje motywacji

Gość grazynkaa
ja czuje dobrze a zarazem dziwnie bo wiekszosc szczuplejszych ode mnie kobiet odchudza sie. poza tym rodzina dogaduje a ze kiedys to taka szczuplutka bylas a teraz to zdrowa kobieta itd

Gość a wlasnie co jesc
jestem chudzinka, bo przy wzroscie 168cm waze 48kg. jem normalnie i nawet tuczace produkty, nie uprawiam sportu, i pojawil mi sie cellulitis. Chcialabym z tym walczyc, ale przy diecie malokalorycznej to popadne w anoreksje. Moze jakies cwiczenia? Ale jakie? Co proponujecie?

Gość 83246
proponujemy, żebyś sobie założyła własny temat :)