Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

kobiecy okres

Polecane posty

witam, mam pytanko do kobiet odnośnie Waszego okresu. Co byście chciały od swojego faceta aby ten najgorszy pierwszy dzień tego nieszczęsnego okresu, kiedy Was boli brzuch i wogóle jesteście wyrzute był dla Was lepszym dniem?? Co oczekujecie w taki dzień od Niego?

Gość ja bym chciala
zeby moj facet mnie przytulil bardzo mocno i powiedzial, ze rozumie ten bol...

Gość ja bym chciala
a nie zeby mowil (jak to kiedys moj) ze wszystkie kobiety swiata maja okres i zebym sie tak nad soba nie uzalala... ehh... wrrr... ;/

Gość dssdss
moj mi masuje brzuch. ogolnie rozpieszcza tego dnia

Gość ja bym chciala
kobiety lubia jak sie do nich duzo mowi...przynajmniej ja nie znosze milczenia

Gość krótko i na temat
kocyk, ziołową herbatkę, termofor na brzuch, NoSpę na bóle, czekoladki, by za mnie posprzątał, ugotował obiad i nie marudził że mam grubą d.u.p.ę a obżeram sie czekoldą (kobieta przed i w trakcie miesiaczki ma do tego prawo)

mnie na szczęście nic nie boli podczas okresu ale gdy mam gorszy dzień to i tak nie daje tego po sobie poznać.Bo i po co mam się użalać nad sobą.Bezsensu

Gość krótko i na temat
hmmm każdy znosi miesiaczkę inaczej, też kiedyś nie rozumiałam że inne kobiety narzekały, ale jak dopadły mnie polipy w macicy to w czasie miesiączki zwijam się z bólu

doggy_style>> jak będziesz znosił jej humorki i ni będziesz się do niej dobierać ( niektóre kobiety nienawidzą tego w czasie okresu-np. ja) będzie ok :D

Gość kikoo
ja chcialabym zeby w ten dzien nikt na mnie nie patrzyl, nikt mnie bron Boze nie dotykal.... najlepiej zeby wszyscy zeszli mi z oczu. orpocz mojej mamy. a jakby mial juz cos robic albo mowic to powiedziec ze mnie kocha i bardzo mi wspolczuje...