Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdsfdd

bol brzuszka, pomorzcie prosze

Polecane posty

Gość dfdsfdd

corka ma 4 latka i boli ja brzuszek od rana z przerwam, co jej podac? dalam juz rumianek, co jeszcze moze byc skuteczne?? bo rumianek nie pomogl.. plisss pomorzcie. nie wiem co jej jest??

Gość idz do apteki
pani farmacutka ci coś doradzi sama jej nic nie podawaj bo moze nie pomuc a nawet zaszkodzić i bedzie ja brzuszek bardzo bolał a moze jedz na pogotowie albo zadzwoń tam siedza lekarze powiesz jakie mała ma objawy tego bólu i lekarz ci powie co jej podać bo niewiadomo jaki powód.

Gość dfdsfdd
wiem wiem, do lekarza sie wybierzemy jak nie przejdzie, jutro. Puki co staram sie sama cos poradzic no ale jesli bedzie trza to do lekarza. Ale wiecie co, mala dosc czesto sie skarży na takie bole, miala robione wyniki krew i mocz, raz na pasozyty i nic nie wykazalo. A lekarka rozlozyla rece. Co ja mam zrobic?? czy lekarka jest jakas nie calkiem kompetentna???

a może ona ma bóle wzrostowe? moja siostrzenica przez coś takiego przechodziła wystarczyło że coś zjadła i zwijała się z bólu,różne badania miała robione i nic teraz wyrosła z tego i jest ok

może mała ma jakieś alergie? Od tego też może brzuszek boleć. A jeśli nie do końca ufasz lekarce, to skonsultuj się z innym specjalistą. Co do złagodzenia bólu, to chyba rzeczywiście najlepiej się w aptece zapytać. A mi np. zawsze pomagają ciepłe okłady (poduszka elektrycza lub termofor) tylko uważaj, żeby za ciepłe nie było.