Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

prezent dla Niej

Polecane posty

witam, nie wiem co kupic swojej nowej dziewczynie na prezent choinkowy, kobiety doradzcie cos, Co byście chciały dostac, oczywiście cenowo w granicach zdrowego rozsądku:)

i jak blisko jesteś ze swoja nową dziewczyną??? bo ja bym chciała dostać jakąś ładną bieliznę, ale jeżeli jesteście na etapie trzymania się za rączkę to może nie

apropo bielizny, to czy do tych 100zł bym się zmieścił?? nie znam się jeśli chodzi o rozmiary damskie, a jak się jej wypytam, to przecież się skapnie ze bielizne chce jej kupic

Może perfumki Elizabeth Arden 5 avenue podobają się większości kobiet.

no tak... do 100 złotych na pewno. ja dostanę od mojego faceta komplet za 80 złotych z allegro. tyle że sama sobie wybrałam! :O

Gość Martitkaaaaaaaa
skoro krotko sie znacie to nie wiem czy bielizna jest dobrym pomyslem, ale do 100zl spokojnie sie zmiescisz

to może perfumy będą najlepsze. tylko czy będziesz potrafił dobrać zapach taki jak ona lubi mniej-wiecej???

Gość takatamta
szkoda, ze ksiazek nie czyta! ja bym sie bardzo ucieszyla z takiego prezentu. a jakas plyta? moze maria awaria? :>

Gość cxvx
"kup kosz ze slodyczami" zeby przytyla? :o

a biżuterią srebrną to też niegłupi pomysł. ja od mojego narzeczonego, kiedy jeszcze krótko znaliśmy się na święta dostałam srebrną bransoletkę, pierścionek srebrny i uroczego misia-mikołaja pluszowego.byłam bardzo zadowolona.

wydaje się mi, ze najlepiej jak mi powie Co lubi, w koncu za krótko się znamy, a ja nie chce jej coś kupic z czego nie będzie zadowolona, Co wy na to Dziewczyny??

wiesz, jak ja się spytałam, co mój narzeczony chce dostać na święta, to mi powiedział, że nic. i nadal nie wiem. też możesz mieć taki problem

Z wodą zapachową lepiej nie ryzykuj, jesli nie znasz jej zbyt dobrze to może to byc spalony pomysł a srebna bransoletka jest niezobowiązująca i raczej kazda dziwucha się ucieszy z takiego prezentu :)

wybierz się z nią na zakupy, poproś , żeby ci towarzyszyła bo chcesz sobie coś kopić. w drogerii przy półce z perfumkami niech powącha kilka zapachów zapamiętaj które jej się podobają. Potem w sklepie z biżuterią obserwuj co jej sie podoba itd....Jak wszystko na luzie zrobisz nawet sie nie domyśli a będziesz miał większy wybór co kupić by się spodobało

zrobie może tak... podpytam ją jeśli chodzi o perfumy jakiś znanych firm, bo np chce siostrze kupic, a Ona mi powie z jakich byłaby zadowolona:)