Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meheret

czy przesadzam??

Polecane posty

Gość meheret
ta maskotka była juz moja. Jak się wkurzyłam chciałam ja wyrzucic przez balkon i on ja wtedy sam wyrzucił. poświecam się zgadzając na inne zdjęcia, dlaczego mam sie zgadzać na zdjecie innej w bieliznie??

Gość jfdhjsssddhhdh

Gość dadadadasdsd
dobra a taka sytuacja. Moja kobieta ma naszyjnik zloty z duzym zlotym sercem. Nosi go zawsze, bo wiadomo zloto itd. ale mi jakos tak glupio ze nosi serce od bylego,... nie am mowy ze kupie bo tamto kosztowalo z 3 tys a ja co najwyzej moge miec pieniadze na 1/5 przywieszki :( co byscie zrobili czy to olac

Gość tego ze zdjeciami nie
zrozumialam... ale ogolnie uwazam, ze przesadzasz i to grubo. Ja tez jestem sentymentalna i trzymam rozne takie duperele w domu. To czesc mojej przeszlosci, moich wspomnien. Nie chcialabym, zeby ktokolwiek tak mnie szantazowal jak Ty swojego faceta :O

Gość KazdyFacet
Ja nie mysle ze przesadza wcale, nie trzyma sie rzeczy i zdjecia od eks, tak to sa czesci przeszlosci ale ta przeszlosc musi byc zamknieta zeby moc od nowa miec zycie pelny z kims nowym. Zal mi takich ludzi ktore tego nie widza, bo robia krzywde innymi.

Gość nitka__22
uważam że pewne rozdziały w przeszłości po prostu trzeba zamknąć,żeby nie ranić drugiej osoby. Ja zawsze pale za sobą mosty .

Gość szkrzypaczka
dadadadasdsd ale na pewno stać cie zeby zaproponować przetopienie wisiorka na twój projekt... mogłoby to być jakieś rozwiązanie ;)

Gość kobieta bez złudzeń
No, ja też bym wyszła, jakby mi ktoś kazał coś ważnego poświęcić nie dlatego, że to konieczne, tylko - bo tak.

Gość zamyslona26
Dużo razy juz tak paliłaś mosty? Nie tęsknisz za byłymi. Ja zerwałam ale nie potrafię zapomnieć o nim.