Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zteskniona

starsi panowie

Polecane posty

Mam 25 lat i ostatnio bardzo podobaja mi sie starsi mezczyzni, miedzy 35 a 42 rokiem zycia... Czy to normalne i czy zwiazek z takim mezczyzna ma sens?

Gość paulina72278
Spróboj to sie przekonasz czy to ma sens

Gość slaweeek2222
Ja jestem...

Gość slaweeek2222
Mam 35 lat

i nie starsi panowie....ok!....starsi to sa po 60 tce..... ja wygladam b.mlodo.....i robie lepiej niz 20 latek.....a wiesz czemu????bo......mam.......DOSWIADCZENIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Panowie, nie chce faceta do lozka, takiego juz mam :x Potrzebuje faceta, z ktorym bede mogla pogadac, posmiac sie wyskoczyc do kina... Nudzic sie z nim...

ja mam 25 lat i jestem juz 2,5 roku z facetem,ktory niedawno skonczyl 40 :) jestes prawie na 100% pewna,ze to facet mojego zycia :D

ladaco......zrobiles zawieruche o jeden rok........pierdole twoje zasady i ciebie tez........ty kooorwa zazdrosny jestes o to co tutaj napisala o wieku jakas kobieta????????? myslisz ze masz wylacznosc?????? ona podala maila/......napisz do niej....a mnie zostaw....nieudaczniku....

Kochliwy, Ladaco zaden z was nie ma u mnie szans, wiec wybierzcie sie razem na drinka i dajcie sobie spokoj ;)

Gość miłosnaigraszka1123
a ja mam 23 i tez mam ostatnio cos takiego... pociagaja mnie starsi... a mam facet w swoim wieku....

zteskniona......czy ja do ciebie pisze????? NIE! czy chce zebys do mnie pisala????? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ladaco.....twoja desperacja mowi mi wszystko...... tylko ty i nikt wiecej........ musialbym miec ten nick....MCR.........

zteskniona ale przywaliłas w tym tytule \"starsi panowie\":D:D:D:D moglas nadac sobie nick \"siksa\" to wtedy moze byloby ok :P witam futerkowca ;) miałam dzis kosmaty sen :D

oj, chyba przesadzilam z tymi starszymi:):):) panowie w wieku 35-40 lat, bardzo przepraszam ;) Ale i tak was uwielbiam ;)

jesli jestes szczupła i zgrabna masz minimum 170cm, lubisz byc lizaną to reflektuję :)