Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede piekła chleb

kto ma automat do pieczenia chleba?

Polecane posty

Gość bede piekła chleb

wiem ze mikołaj mi w tym roku takie urządzenie przyniesie. czy to dobry zakup? kto z was ma taką maszyne? jak chlebek z tego wychodzi? a moze macie jakies fajne przepisy na własny chleb?

Gość ja mam i lubię
od czasu do czasu nasypać tam składników, żeby rano obudzil nas zapach pieczonego chleba :)

Gość gratuluję prezentu
od męża?

Gość ja mam i lubię
można tak powiedzieć, ale kupiłam go sobie sama już parę lat temu, teraz myślę o wymianie na nowszy model :)

Gość gratuluję prezentu
niech ci jeszcze pralke pod choinkę kupi, gratuluję romantycznego związku, w którym jest zapwene pełno sexu :D

Gość ja mam i lubię
co ma piernik do wiatraka? ty się nie martw o czyjeś życie seksualne, pomyśl lepiej nad swoim, skoro twoje libido wzrasta tylko po otrzymaniu pierścienia z brylantem czy perfum silver rain, to ty masz problem :D

Gość ja mam i lubię
przyznaję, że sex uprawiamy kilka razy w roku :(

Gość ja mam i lubię
ooo i podszywy cię rajcują :D:D:D

a mi sie taki prezent podoba ,chciałabym tez .Tylko czy taki chleb rzeczywiscie dobry wychodzi?czy fajnie wypieczony?tez jestem ciekawa opini

Gość bede piekła chleb
widze ze z chleba temat zjechał na sex :) a prezent nie od męza, ale od teściów- sama sobie zażyczyłam. a nawet jakby był od męza, to i tak nie widzę związku mdz tym prezentem ( który- zaznaczam- sama sobie wybrałam) a romantyzmem w małżenstwie.

Gość woopw
Ja uzywalam takiego automatu w Anglii gdzie mieszkalam z rodzinka angielska przez wakacje. Super sprawa ten automat, chlebus boski, bardzo dobry. Aczkolwiek pamietam ze rodzinka mowila ze duzo automatow jest slabych i chlebb dobry nie wychodzi dlatego oni zanim kupili to zrobili roeznanie wsrod internautow. Jedyny minus: wydaje mi sie ze zrobienie takiego chleba kosztuje wiecej niz kupno ze sklepu., bo automat dlugo chodzi.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci