Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezkształtna imitacja kobiety

Spustoszenie

Polecane posty

Gość czy potrafisz szerzej opisać
jakikolwiek film, poza 'bardzo dobry'?

tak tylko pytam, bo zauważyłem że mało która kobieta potrafi o filmie powiedzieć coś więcej poza: dobry, zły, slaby, mocny, straszny, śmieszny, ciekawy, romantyczny, nie wspominając już nic o fabule, bo pewnie jej nie rozumieją, co najwyżej o scenach pobocznych :o

może ma pisać cały scenariusz łącznie z zakończeniem? przecież chyba kto oglądał - ten wie, o czym był, a kto nie oglądał - może woli obejrzeć kiedyś sam, a nie wyczytać teraz na kafe, o co chodzi w całej intrydze :P

a kto obejrzy film, który go może nie zainteresować. nawet nie wiadomo, czy to komedia, horror, dramat czy chuj wie co :o

Wybór filmu zależy od recenzji? Ja wczoraj nie wiedziałam co oglądam. Włączyłam co leciało i popadło na dramat kryminalny \"Spustoszenie\". Nie wiem czy film został obdarowany Oskarami, ale powinien bo był bardzo dobry. Nie kieruję się recenzjami, nigdy ich nie czytam przed wyborem repertuaru, bo niby co mają zmienić jak i tak wewnętrznie chcę właśnie ten film obejrzeć, a taka recenzja może tylko spieprzyć wizerunek. Chcesz wnikliwej recenzji to podałam tytuł filmu, przeczytaj.