bezkształtna imitacja kobiety 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Oglądał ktoś wczoraj? Bardzo dobry film. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy potrafisz szerzej opisać Napisano Grudzień 15, 2008 jakikolwiek film, poza 'bardzo dobry'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezkształtna imitacja kobiety 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Przeczytaj recenzję jak chcesz głębszego opisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezkształtna imitacja kobiety 0 Napisano Grudzień 15, 2008 P.s Jak lubię Anne Hathaway tak w tym filmie mnie drażniła jej obecność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy potrafisz szerzej opisać Napisano Grudzień 15, 2008 tak tylko pytam, bo zauważyłem że mało która kobieta potrafi o filmie powiedzieć coś więcej poza: dobry, zły, slaby, mocny, straszny, śmieszny, ciekawy, romantyczny, nie wspominając już nic o fabule, bo pewnie jej nie rozumieją, co najwyżej o scenach pobocznych :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezkształtna imitacja kobiety 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Ale czego oczekujesz? Że Ci przedstawię swoje relacje po obejrzeniu filmu? Przedstawiłam w skrócie. Po co się rozpisywać? Bo tak jest elokwentniej? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anyżówka * 2 Napisano Grudzień 15, 2008 może ma pisać cały scenariusz łącznie z zakończeniem? przecież chyba kto oglądał - ten wie, o czym był, a kto nie oglądał - może woli obejrzeć kiedyś sam, a nie wyczytać teraz na kafe, o co chodzi w całej intrydze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy potrafisz szerzej opisać Napisano Grudzień 15, 2008 a kto obejrzy film, który go może nie zainteresować. nawet nie wiadomo, czy to komedia, horror, dramat czy chuj wie co :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezkształtna imitacja kobiety 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Wybór filmu zależy od recenzji? Ja wczoraj nie wiedziałam co oglądam. Włączyłam co leciało i popadło na dramat kryminalny \"Spustoszenie\". Nie wiem czy film został obdarowany Oskarami, ale powinien bo był bardzo dobry. Nie kieruję się recenzjami, nigdy ich nie czytam przed wyborem repertuaru, bo niby co mają zmienić jak i tak wewnętrznie chcę właśnie ten film obejrzeć, a taka recenzja może tylko spieprzyć wizerunek. Chcesz wnikliwej recenzji to podałam tytuł filmu, przeczytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach