Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gapaaaa

Zapomniana tabletka nr 8

Polecane posty

Gość Gapaaaa

wiem ze takich watkow jest duuuuuzo ale moze ktos mi odpisze... W sobote mialam o 20:00 wziasc tabletke - byla to tabletka nr 8, czyli 1 tabletka drugiego tygodnia. wzielam ja dopiero w niedziele razem z normalna tabletka niedzielna o 20:00. Czyli teoretycznie wzielam ta zapomniana po okolo 24 godzinach. Czy jest jakies ryzyko? Tabletki biore od dwoch lat - i nigdy nie zdazylo mi sie zapomniec... Dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) Milego dnia :)

ryzyko jest przeogromne!! teraz musisz się zabezpieczać dodatkowo przez najbliższe 3 miesiace prezerwatywami i piankami plemnikobójczymi i kapturkami... a tak poza tym to:o

Gość Gapaaaa
hmmm...jak czytalam w ulotce to najgorzej jest jak sie zapomni w 1 lub 3 tygodniu brania a nie w 2... a nawet jesli to pisze ze wystarczy sie zabezpieczac okolo tygodnia do dwoch a nie jak piszesz az 3 miesiace...

jezeli ktos nie potrafi zauważyć takiej ironi w tekście to nie nadaje sie do brania tabletek i uprawiania sexu. wróć do szkoły dziecka:o

Gość kolejna narwana
nie dziwię się że potem faceci myślą że wszystkie kobiety to idiotki.... bierze taka tabletki, ma w nich ulotkę a nawet nie umie ulotki przeczytać ze zrozumieniem.... w każdej ulotce jest przecież instrukcja co zrobić jeśli zapomni się wziąć tabletkę

nie potrzebnie bralas 2 tabletki na raz - jesli sie zapomni tabletke to do 12 godzin mozna ja wziasc i jest sie zabezpieczonym, pozniej nie na sensu bo i tak to nic nie da. teraz musisz sie dodatkowo zabezpieczac

Gość Gapaaaa
tylko po pierwsze wydaje mi sie ze to nie ja jestem dzieckiem - tylko kto inny...bo pytalam po to aby mi powaznie odpowiedziec a nie robic sobie z czegos zarty - ale widze ze masz niezly ubaw nasmiewajac sie z kogos... a druga sprawa ze jak dla mnie to niepowazne i dziecinne sa dziewczyny ktore sie odchudzaja jak Ty nie mogac zaakceptowac siebie takiej jaka sie jest - wiec wnioskuje ze nasmiewasz sie z innych bo to Ci przynosi satysfakcje w jakikolwiek sposob...

a kto powiedział ze odchudzam sie bo nie akceptuję siebie?? a moze robię to dla zdrowia ?? to po pierwsze... a po drugie, weź sie już nie pogrążaj...

Gość kolejna narwana
za to Ty bierzesz tabsy a nwet nie zapoznałaś sie z ulotką skoro takaś mondra to zamiast pytać na forum trzebabyło zadzwonić do gina albo ściągnąć z neta informację o leku który bierzesz

Gość Ws
tak Gapaaaa - naprawde, odchudzanie jest zalosne, a nie rozumienie ulotki od tabletek antykoncepcyjnych oznaka inteligencji. Do szkoły dzieciaku a nie do seksu.

Gość alicja80
Skoro zapomniałaś tabletki i minęło 24 godziny to musisz stosować dodatkowe zabezpieczenie (np. prezerwatywa) do końca cyklu.

Gość Gapaaaa
po pierwsze ja nigdzie nie napisalam ze nie rozumiem ulotki ktora mam...zapytalam na forum bo chcialam wiedziec czy ktos mial podobna sytuacje... co do odchudzania to dla zdrowia ok rozumiem dokonale - ale widze ze Ty sie nie dla zdrowia odchudzasz tylko po to aby olsnic gosci na weselu - a nawet jesli dla zdrowia to nie gubi sie tylu kilogramow... zalosne... i wogole to myslalam ze forum jest po to aby mozna sie bylo czegos dowiedziec a nie ze wszystkie nagle piszecie i nadajecie na kogos inteligencje... Chcialam sie zorientowac czy ktos ta mial... a dzieciakami to jestescie Wy wszystkie - bo nie umiecie nawet normalnie odpowiedziec...

Hej, zażywasz pomonięta tabletkę, nawet jeśli bierzesz 2 na raz i tyle.Ja osobiście przez kolejne 7 dni zabezpieczałabym się dodatkowo, choć w 2 tygodniu podobno nie trzeba jak się zapomni, ale po co się stresować.pozdro.

Gość Gapaaaa
dziekuje zyczliwym za odpowiedzi - widac jeszcze sa ludzie ktorzy potrafia najzwyczajniej w swiecie odpisac...

Gość mimi......
jeśli zrobiłaś tak jak jest napisane w ulotce to nic takiego nie powinno się stać...

Gość taka sobie.....
zgadzam sie z dzieczynami