Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka652

czy obsługa solarium jest trudna??????

Polecane posty

Gość inka652

Pracuje ktoś?Na czym to polega?

Gość inka652
we Wrocławiu potrzebują dziewczynę do pracy w solarium,dlatego pytam

Gość inka652
oj cinka:( Pytam poważnie.Nie pracowałam w czymś takim więc nie wiem:(

Gość inka652
nikt nie wie?

Gość prosta
Po każdej klientce trzeba zdezynfekować łóżko, są takie łóżka, które włączasz ty, są takie, które klienci sami włączają , a ty ustawiasz tylko czas. Wszystko jest łatwe. Powodzenia :)

Gość ja pierdzieleee...
ja pierdole już drugi twoj topic dzisiaj... nie mart się - w solarium poradzi sobie nawet taki pustak jak ty 🖐️

Gość przestancie na nia najezdzac
ma prawo nie wiedziec, skoro nigdy tam nie pracowalam, a moze nawet nie chodzila, wiec zamknijcie paszcze i piszcie na temat! Nie, praca w solarium nie jest trudna. Musisz zdezynfekowac lozko po kazdej kliencte takim plynem, ktory oni tam maja (w sprayu, albo jakis inny), musisz wlaczyc solarium (choc to zalezy jaki maja tam system), moze troche posprzatac na koniec dnia. Nie martw sie, poradzisz sobie. Sprobuj, co ci zalezy. Powodzenia!

Gość prosta
Najważniejsze tek naprawdę jest to, byś była miła dla ludzi, chociaż są tacy, którzy wszędzie widzą brud, mimo że właśnie wyszorowałaś łóżko. Są też tacy, którzy przyjdą odpacykowani jak stróż w Boże Narodzenie, a jak wyjdą już z kabiny, to zostawiają po sobie straszliwy syf ( opakowania po preparatach do opalania, wymazane nimi lusto, krzesło, łóżko z każdej strony, kobiety zostawiają wkładki na łóżku, chociaż w każdej kabinie są kubełki na śmieci, inne świństwa).

Gość ja pierdzieleee...
ok ja rozumiem - zapytać raz. Ale na chooj zakłada 10 topiców dziennie? sierota jedna... wszystko ci szef powie!