Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madooonna

kurde no - masz prześliczną córke!!!!!!!!

Polecane posty

madooonna zaloz nowy topic i naflugaj tam porzadnie to staniesz idolka niektorych pomaranczowek

patrz madooonna jak pomaranczowki Cie sluchaja! poprosilas zeby nawrzucaly i sluchaja sie jak dzieci z podstawowki :P :P

jestem kobietą a pod stołem lerzy mój kot i strzela mi minete i zapach mu nie przeszkadza:) na początku troche żygał ale sie przyzwyczaił.

Wy sie chyba zapominacie ze to jest forum i mozna zakladac jaki sie chce topic i o czym sie chce i ile sie chce. jak chcecie miec sama elite to zalozcie sobie prywatne forum i tam bedziecie decydowac czy zyczycie sobie takich ludzi i takie topici :) czy to takie trudne??

nie bede stosowac i bede robic blendy ortograficzne jeden za drogim a moja flustracja sjega zenitu

Madoona dokonalas czegos w rodzaju cudu na kafe ;) ten topic kreci sie bardziej niz ten o wyrzucaniu frustracji! ;)tamten juz spadl

Anno razem damy rade pokonać zastęp tepogłowych pomarańczy:) Ale im adrenalina podskakuje:)

Aniu, Kurde no, ogłaszam - jestesmy sławne!!!! Jola rutowicz właśnie idzie sie powiesić, jestesmy sławniejsze i pewnie głupsze od niej.