Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety sa glupie

kobiety sa glupsze od facetow

Polecane posty

Gość kobiety sa glupie

czytam te tematy i ciagle o tym czy wrocil czy zalowal.itd czemu gdy facet zerwie to jesli zrozumie ze chce byc z byla to robi wszystko by z nia byc,by ja zdobyc nawet jak ma nowego? a kobieta? nawet jak zostawila to latami bedzie myslec i zastanawiac sie i w wiekszosci przypadkow sie nie odezwie do eksa bo cos. idiotyzm.a pozniej czyta sie wpisy ze stracila milosc 20lat temu przez glupote i cierpi.

Gość Inna Anna
patrząc na wypowiedz facetów...niestety to im brak IQ...

Zgadzam sie z Anna. My poruszamy powazne tematy a wiekszosc facetow zaklada topiki typu ,,Dlaczego wam smierdzi z cipki\'\' ,, Mam 20 lat i nigdy nie bede mial dziewczyny\'\' ,, jestem 25 letnim prawiczkiem-czy to normalne?\'\' moglabym tak bez konca.... troche obiektywizmu autorze.

powazne tematy? :-) ale sie usmialem: to popatrzmy: czy ktoras ma ochote poplakac? czy pozwolic mu zamieszkac z kuzynka? nie umiem pogodzic sie z faktem ze facet mnie nie chce mam 22 lata i nigdy nie miala chlopaka czy on ma racje? jak zagadac do kolesia ktory zaglada na moj profil na nk no comments :-)

"My poruszamy powazne tematy a wiekszosc facetow zaklada topiki typu ,,Dlaczego wam smierdzi z c*pki'' ,, Mam 20 lat i nigdy nie bede mial dziewczyny'' ,, jestem 25 letnim prawiczkiem-czy to normalne?'' moglabym tak bez konca.... troche obiektywizmu autorze." problem w tym, ze takie tematy zakladaja zazwyczaj jajcarze, ktorzy wiedzą, ze wystarczy napisac jakis oburzajacy temat, ktory bez zastanawiania sie wyglada na oczywista prowokacje... ale oczywiscie 90% panienek z forum tego nie widzi i moczą sie ze złosci wyklinajac autora :D a wasze, kobiece tematy sa zakladane na serrio - moim nr jeden jest ten o partnerach nie okazujacych uczuc :D:D:D Faceci tam opisywani najwyraźniej maja laski w dupie i traktuja je jak wory na sperme, ale one oczywiscie znalazy sobvie wytlumaczenie, w postaci "nie okazywania uczuc" i trwaja w bezsensownych związkach latami :D:D

dokladnie tak :-) wlasnie sie pojawil nowy "powazny" ale przynajmniej dziewczynka potrafi szczerze sama sie okreslic odpowiednim epitetem ;-)

jak dla mnie... kobiety nie są głupsze od facetów są na tyle sprytne, że pozwoliły wam tak myśleć oczywiście nie wszystkie tak tak, oczywiscie a swistak zawija i zawija i zawija.....;-)

Nie interesuje mnie tematy typu ,, Odszedl...'' ,, Kocham go'' bla bla bla, ale sami nie jestescie swieci, weszlam teraz na topik ,, wybaczcie mi'' facet zakladajacy topik ma 5 cm penisa i jedyna przyjemnosc jaka doznal to fiut psa w dupie, a do tego prosi zeby mu dokopac, fajny jest :-/ Topiki o ktorych piszecie przewaznie zakladaja dziewczyny wiek 15-20 lat, czyli okres dojrzewania a jak wiadomo nie jest to latwy wiek i nawet pryszcz wydaje sie mega problemem. Nikt nie powinien oceniac kobiet albo mezczyzn po debilnych topikach, osobiscie spotakam sie z wieloma facetami o bardzo ciekawych pogladach ale i tez spotkalam sie z gowniazami, ktorzy uwielbiaja ruchac psy! Czy mam wszystkich wsadzac do tego samego worka???

nie chodzi o durnowate topiki niedojrzałych dziewczynek, tylko o kobiety przynajmniej w moim poście hmm...nie widze kobiet w Twoim poscie ;-) a chyba ze mowisz o tych co mysla, ze faceci mysla, ze one sa glupsze a one doskonale wiedza, ze nie i dalej udaja glupsze....no tak, wot kobieca logika ;-)

anolia - umiesz czytac ze zrozumieniem? to przeczytaj post komiczne o prowokacjach - jak nie zaczaisz no coz....;-)

Gość lalineczka
Kobiety są różne: jedne mądre drugie nie...tak samo jak faceci. Każdy problem, nawet najgłupszy dla autora jest ważny. Nie ma głupich pytań, są tylko złe odpowiedzi. A prowokacje? Były, są i będą. W końcu wchodzimy tu nie tylko po rady ale lubimy też się pośmiać, pokłócić...czasem pocieszamy, czasem wyśmiewamy. Jesteśmy ludżmi-zbiorowiskiem mądrych, głupich, złośliwych, naiwnych, ...samo życie:)

Kobiety są różne: jedne mądre drugie nie...tak samo jak faceci. Każdy problem, nawet najgłupszy dla autora jest ważny. Nie ma głupich pytań, są tylko złe odpowiedzi. A prowokacje? Były, są i będą. W końcu wchodzimy tu nie tylko po rady ale lubimy też się pośmiać, pokłócić...czasem pocieszamy, czasem wyśmiewamy. Jesteśmy ludżmi-zbiorowiskiem mądrych, głupich, złośliwych, naiwnych, ...samo życie nie ma jak sie z tym nie zgodzic - madra, wywazona opinia, gratuluje :-)

Gość lalineczka
miedzy oczy----> dzieki:)

no prosze :D jak się miedzy oczy wyostrzył :D bez urazy

Problem kobiet polega czeto na niezdolnosci do odroznienia problemow istotnych od nieistotnych... Dlatego mezczyzni odbieraja je jako idiotki, bo robią z igły widły, doszukują nieistniejacych kłopotów i wnioskuja z nieistniejącego

A swoją drogą, który mężczyzna chciałby kobietę, która jest od niego mądrzejsza? tacy tez sie znajduja, spokojna glowa :-)

"A swoją drogą, który mężczyzna chciałby kobietę, która jest od niego mądrzejsza?" ja bym nie pogardził :)

nie zwalczysz natury, komiczne, i nie zawrócisz świata palcem w tej kwestii dobrze, ze wszyscy tak nie podchodza, bo wciaz napadalibysmy na zwierzaki jakimis dzidami z kamieniami na koncu ;-)

Gość ______*sami*
taaaa sami mądrzy męzczyzni są na tym topiku:)

hej hej to co dla jednych jest istotne dla innych takie nie musi być to kwestia wartości ale umiejętność rozrózniania i wartościowania wskazana

hej hej to co dla jednych jest istotne dla innych takie nie musi być to kwestia wartości ale umiejętność rozrózniania i wartościowania wskazana no jasne, ze tak, ale, ze tak powiem - co innego system wartosci a co innego hipotetyzowanie na temat wielce prawdopodbnej sytuacji, ktora zostala przedstawiona przez kolezanke wrozki w oparciu o to co powiedziala sasiadka kuzynki naszej szwagierki ;-)