Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxoxxoxox

GŁASKANIE BRZUCHA - MIT CZY PRAWDA?

Polecane posty

Gość xoxoxoxoxoxxoxox

Wierzycie w to, że kobieta, która pogłaska czyjś brzuch (oczywiście brzuch w stanie błogosławionym) też niebawem będzie spodziewać się dziecka? Ja przed chwilą pogłaskałam brzuch mojej koleżanki i tak teraz się nad tym zastanawiam hehe :)

Gość taaaakkk
nie musi nawet sexu uprawiac

Gość taaaakkk
calkiem mozliwe ze juz jestes w ciazy....

Gość xoxoxoxoxoxxoxox
oj ludzie chodzi mi o osoby, które tkwią w normalnym związku i uprawiają sex ze swoimi partnerami. Już nie róbcie z siebie jakichś tępaków.

Gość taaaakkk
aaaa no to jesli jestes w stalym zwiazku ,uprawiacie sexs,partner Ci sie spuszcza do srodka a Ty sie nie zabezpieczasz to bardzo prawdopodobne ze zajdziesz w ciaze skoro trzymalas kolezanke za brzuch.Ale gdybys jej nie trzymala to tez bardzo prawdopodobne.

Gość zabobon moherów...

Gość a co bedzie jesli to facet
pogłaszcze brzuch cięzarnej ???

Gość xoxoxoxoxoxxoxox
żal.pl jakbyście nigdy nie słyszeli takiego typu zabobonów się zachowujecie aż żal dupę ściska

nie no spoko, ja słyszałam, ale ludzie tutaj mają poczucie humoru:) Dobrze ze cie nie zwyzywali ze jestes tepa nie pracujesz i na kafe siedzisz:) ale słyszałam o takim czyms czy skutkuje nie wiem:)

Gość estaszia
dotknełam brzucha i nie zaszłam w ciążę bo nie chciałam, ale niedawno dotknełam brzucha jej i potem jej rękami swojego brzucha i jestem w ciązy.Tzn juz wtedy gdy ona mnie dotykała juz był zarodek:)

Gość ale pieprzenie
wstyd mi że baby są takie durne a co się dzieje jak głaszczesz wacka ? albo jak Twój mąż głaszcze brzuch prostytutce ?

Gość złośliwa małpa
Moja kuzynka właśnie urodziła trzecie dziecko po tym,jak jej z obrączki wyszło,ze będzie miała dwoje.No i z mężulkiem uwierzyli.Oboje ludzie z maturą!

ja tam już się tyle brzuchów nagłaskałam, koleżanki , cioci, przyszłej szwagierki, a przyjaciółki to nawet na przywitanie buziaka dawałam , głaskałam, gadalam do niego hehe:D I jakos w ciążę nie zaszłam;p Ale wiem ,że niektóre dziewczyny w to wierzą hehe:P No i u nas w klasie własnie była taka dziewczyna i jak dotknęło się jej brzucha to mówiła no i eraz zajdziesz w ciążę;p hehe jedna zaszła, ale reszta nie hehe:P