Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatkkkkaaa

dziewczyny pomózcie mi wyleczyć się z tej głupoty

Polecane posty

Gość wariatkkkkaaa

jestem młoda niebrzydka kręci się w okół mnie sporo wartosciowych facetów... A ja poznałam jednego..znałam go tylko dwa miesiące i nie moge o nim zapomnieć..Tak bardzo chciałabym zakochac sie w kimś innym..Tylu jest ludzi którym na mnie zalezy a moje nastroje uzeleżnione sa od tego czy ten człowiek odblokuje że zablokuje mnie na gg:( Ostatnio napisał mi tak: (12-12-2008 9:33) bylas grzeczna to Cie odblokowalem:) (12-12-2008 9:33) ale nie przesadz:) (12-12-2008 9:33) bo w 1 sekunde Cie zablokuje:) Wiem że jestem idiotką:(

widocznie lubisz być tresowana jak piesek :p spoko młoda jesteś ( nie napisałaś ile ale obstawiam max 17) więc jeszcze się wyrobisz

Gość wariatkkkkaaa
łatwo mówić..wiem ze za miesiac moze bede się z tego śmiała ale na dzień dzisiejszy to nie jest śmieszne a tragiczne:(i pomyśleć że tak krótko go znałam

Gość wariatkkkkaaa
mam 22 lata!!!i każdemu innemu to bym za takie hasło tak dowaliła!!!ale jemu nei potrafie...:(

Gość ruchnij sie
o kurde, nie wierze w to co czytam..

Gość ruchnij sie
dziewczyno obudz sie przeczytaj co napisalas, zobacz jak to wyglada:O:Ojaaaaaaaa, prosze otworz oczy i zakoncz to.

Gość wariatkkkkaaa
wiem jk to wyglada i wiem,że to nie ma sensu ale co na to poradze że cały czas jczuje coś do niego a nigdy do nikogo nic nie czułammmmmmmmmmmmm....Co mam zrobić żeby ta głupota mi mineła albo żebym poczuła to samo do innego faceta:(

Gość Inna Anna
anliza psychologiczna: uległa..ale tylko do niego..bo widać ma w tym jakiś cel..Musi pewnie wiedzieć na gorrąco co u niego:D

co ciekawe - pod takim postem jak tej laski moze sie podpisac tysiace 30 i 40 latek - rzekomo kochajacych meza ;-)

po takim tekście to pierwsze co bym zrobiła - zablokowała go \"w 1 sekundę\" ciągnie cię do niego bo traktuje cię jak burą suką i olewa gdyby ci nadskakiwał, to już by nie był taki atrakcyjny

Gość wróci do ciebieeee
jak mu z inna nie wyidzie bo pewnie dlateogo cie zostawił żadna inna kobieta nie pozwoli mu na taka tresure wtedy przypomni sobie Ciebie:D wezmiecie ślub bedziecie mieli dzieciiiiii bedzie Cie bil jak będziesz"niegrzeczna" i tresował wg uznania i bedziecie tak żyli długgo i szcześliwie.. obym byłam złym prorokiem pozbdz się tej miłości i nigdy o niego nie zabiegaj

Gość wariatkaaaaaaaaaaaaa
nie!!ciągnie mnie do niego bo mam wpamieci chwile gdy było cudowny..i w ogóle mam wrażenie od samego początku że to miłość mojego życia miałw sobie coś fajnegooooooo

Gość Inna Anna
A miało byc swiątecznie:) A tu jakieś problemy rozwiązujemy:) Chyba że masz jak woman od tego faceta z programu Ewki..Jego żona wierzyła, ze wygra w nim dobro... najlepiej wypadł pan z goldenlife:) Już w szanse na sukces mądrze mówił. Pytanie tylko na ile tacy ludzie kreują się:) doma to się mogą bić.. ale w tv..to kazdy słodzi o love and more love:P Ale wrażliwośc ma. Uniwers.

Mowisz ze masz 22 lata??? szkoda mi Ciebie taga duza a taka glupiutka... mi to wygladan na 16-stke ale coz nie wszyscy sa tycy sami. Czas dojrzec?????????

ludzie ale ja to wszytsko widze wiem o tymmm...ale co na to poradze że cały czas jestemw nim zakochana???????nie panuje nad tymmm

przyznaj się trochę skłamałaś w pierwszym poście...? tak naprawdę jesteś "ładna inaczej " a to pierwszy( i być może ost) chłopak który na ciebie uwagę zwrócił :D innej opcji nie ma.....

przyznaj się trochę skłamałaś w pierwszym poście...? tak naprawdę jesteś "ładna inaczej " a to pierwszy( i być może ost) chłopak który na ciebie uwagę zwrócił innej opcji nie ma..... niekoniecznie, mezatki dokladnie gadaja tak samo o swoich kochankach, nawet te atrakcyjne :-)

nie..nie jestem typem Dody ale nie jestem brzydka i mam powodzenie..nie wiem czym jest to spowodowane..Ale każdy mnie nudzi nie moge znikim zaznać szczęscia..tylko w nim to był pierwszy chłopak w którym się ZAKOCHALAM

Gość Inna Anna
niekoniecznie, mezatki dokladnie gadaja tak samo o swoich kochankach, nawet te atrakcyjne -- tego nie wiedziałam. Bo u mnie mało kto zdradzał lub jawnie miał kochanka:) Czy kochanek ma szacunek do kobiety, która zdradza męża? Wątpie. Sam sobie mysli- dobrze, ze nie jestem jej mężem..mnie też by zdradzała:)

Hej Miedzy oczy prosze tez naucz sie czytac ze zrozumieniem, nie oceniam wszystkich tak samo oczym juz pisalam. jesli ktos jest glupi to jest czy mam go bronic???? kto sie gownem urodzil kanarkiem nie umrze.........

Gość faccettttttttttttt
słodka jesteś:)Minie Ci znaidziesz kogoś wartościowego kto nie będzie tak bawił się Twoimi uczuciami...bo to co napisał ci na gg to dowód na to że jemu daje to satysfakcje im wiecej piszesz tym jest bardziej z siebie zadowolony dowartościowujesz go..nie pisz!!ZAPOMNIJ on nie kocha

Gość Czy to był pierwszy który cie
odrzucił ? Moze to cie w nim tak zafascynowało ? Taki niedostępny i nieprzewidywalny ? :)

Gość wariatkkkkaaa
nikt mnei nigdy nei odrzucił ale to dlatego że ja o nikogo tak nie zabiegałam na ogół zabiegano o mnie wiec..nie miałam takiego przypadku ale to nie w tym rzecz:(