Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beybe29

Prezent dla 1,5 latka

Polecane posty

Chrzestna dzwoniła do mnie z zapytaniem co kupic dziecku z przedziału finansowy 100-200zł doradzcie, musze odpowiedzieć a raczej doradzić. Mamy szczeniaczka uczniaczka wieze z kulkami fishera price slimaka fishera garnuszek klocuszek kierownice vteh litle people autobus i samolot fishera price pytała si eo konia na biegunach , to troche problem z miejscem i nei wiem czy juz nie jest za duzy? na syolik edukacyjny chyba za duzy a co myslicie np o kolejkach takich drewnianych albo z thomasem? moze cos innego podpowiecie?

Gość Zupkowa mama małej zosi
dziekuje za propozycje w sumie moje dziecko tez lubi sie kąpać:) tylko cos by musiało byc wiecej bo musi byc z wyzszego przedziału cenowego. POdoba mi sie bardzo ten 1 link do zabawy bo chyba niebawem zacznie rysowac a zadnego swojego kacika nie ma prosze doradzcie co jeszcze

Gość dla chlopczyka czy dziewczynki
??

Gość Zupkowa mama małej zosi
Tylko widzisz,w tym przedziale cenowym to jest to co juz masz.a uwierz mi,tak małe dziecko nie patrzy na cene tylko na zabawke..............

rozumiem, tylko chrzestna jest z tej wyzszej klasy i zawsze kupuje drogie pytała sie co juz mamy i nei ma pomysłu, a my musimy pozniej do jej cen sie nawiazywac odnosnie jej dziecka, jak je podam za 70 zł to powie ze to za mało

Gość dla chlopczyka czy dziewczynki
moja siostra ma synka w tym samym wieku co twoje dziecko i na mikolaja kupila mu garaz z samochodzikami tez wlasnie z fisher price bardzo mu sie podoba i bawi sie nim na swoj sposob dosc czesto

ogladałam kilka takich garazy i czesc z nich ma w sobie bardzo drobne elementy który mały jeszcze bierze do buzi bałabym sie czy by sobei krzywdy nie zrobil ( nie widziałam z fishera fakt faktem, zaraz zarzuce na allegro)

Gość gość
gahhs

Gość Mycha_865
A może niech chrzestna zabierze malca na jakiś mały wypad:) do zoo, jakiejś "krainy zabaw". Ewentualnie niech dokupi auto - śmieciarkę, wywrotkę, takimi dzieciaki uwielbiają się bawić.