Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jimjarmusch

Dziewczyny które przeklinają są do dupy

Polecane posty

Gość jimjarmusch

kobieta, która używa przekleństw niczym się nie różni od takiej, co się nie goli :/ co możecie powiedzieć na ten temat? poprzecie mnie czy zaprzeczycie? na pewno znacie "kobiety", ktore przeklinają jak szewce. ..rwa, p..dol, ...uj - jak słyszę takie slowa w ustach kobiety to robi mi sie niedobrze kobieta w całym życiu nie powinna użyc jednego brzydkiego słowa tylko prymitywne kobiety przeklinają, dla nich właśnie sa prymitywni faceci najgorzej że przenosi sie to na dzieci.

Gość wkurwioza
ja klnę jak szewc, nie czuję się prymitywna i nie mam prymitywnego faceta. jedynie przy dzieciach i osobach starszych się hamuję. i chuj mnie obchodzi, co Ty tam sobie o mnie pierdolisz 🖐️

Gość .nie podam nicku . oo
O kurwa poruwnujesz pojebane pizdy niegolone do mnie !! Huj ci w odbyt zjebie !

Gość rózni sie wole nieogolone
niz przeklinajace, golenie to tylko kwestia mody i gustu , a przeklinanie wychowania i kultury.

Gość drrfe ht
wyjebac Ci kurwo - Ty jebusie pojebany - wypierdalaj stad :)

Gość jimjarmusch
"nie czuje sie prymitywna i nie mam prymitywnego faceta" LOL LOL LOL LOL nie musisz się czuć, prymitywem od Ciebie po prostu wieje. Nie znam Twojego faceta ale to pewnie ktoś pokroju kierowcy nocnego autobusu

Gość .nie podam nicku . oo
O kurwa jak ja kocham jak ktoś mówi coś oczym pojęcia nie ma . Sąd zjebie wiesz kim jeet jej ojciec :OO To jest gorsze od przeklnania i te pierdolenie w kółko 'LOl LOL' ... :OO

Gość jimjarmusch
"rózni sie wole nieogolone niz przeklinajace, golenie to tylko kwestia mody i gustu , a przeklinanie wychowania i kultury." Tu jestem skłonny przyznać Ci rację, chciałem tylko zwrócić uwagę, że po prostu i jedno, i drugie niezwykle i bardzo w kobiecie razi. Wyobraźcie sobie dziewczynę z nieogoloną pachą oraz łonem - zbierze was na wymiot. Podobna reakcja wśród kręgów kulturalnych wykształconych i na poziomie zachodzi gdy napotkamy kobietę przeklinającą

"tylko prymitywne kobiety przeklinają, dla nich właśnie sa prymitywni faceci" z cala stanowczoscia. dla kobiety przeklinajacej - przeklinajacy facet :D

Gość wkurwioza
"Nie znam Twojego faceta ale to pewnie ktoś pokroju kierowcy nocnego autobusu" haha, weź nie pierdol, człowieku, bo mi się słabo robi :D lepsze kurwienie na prawo i lewo niż LOL, LOL, LOL, plebsie.

Gość jeszcze 30 lat temu dziewczyny
sie nie golily i nikt nie wymiotowal. Potwierdzam, ze to tylko moda. Natomiast przeklinajace zawsze rażą. Zreszta faceci klnący też.

Zastanawiam się czasem dlaczego te które przeklinają używają właśnie takich słów? czy możecie to wytłumaczyć istnieje tyle słów zastępczych np nie pie...dol --- nie gadaj k...wa --- można w ogóle nie mówić ch....j --- ptaszek sk...wiel --- łobuz, łotr etc. zaczerniłem sobie nick :)

Gość goodies
nie klnę jak szewc, ale kiedy ktoś mnie denerwuje gadaniem głupot, to wolę powiedzieć, żeby przestał pierdolić. kto ci teraz zareaguje na: przestań gadać? nie te lata, żeby ktoś się zamknął po dobroci. jakie czasy takie zmiany w języku, więc przestań czepiać się rzeczy, które są tak powszechne, że aż niezauważalne :o a porównywaniem kobiety przeklinającej do nieogolonej, to naprawdę dałeś popis, bez komentarza :o :o

Przeklinający facet jest OK bo nie to świadczy o jego charakterze i kulturze. Przeklinanie to domena mężczyzn. Kobieta która klnie stara się zrobić z siebie mężczyznę a to głupie niekobiece oraz żałosne.

Gość w mojej rodzinie nikt
nie przeklinał. Mysle, ze przeklinaja ludzie z ograniczonym słownictwem.

jimjarmusch Przeklinający facet jest OK bo nie to świadczy o jego charakterze i kulturze. Przeklinanie to domena mężczyzn. Kobieta która klnie stara się zrobić z siebie mężczyznę a to głupie niekobiece oraz żałosne. pfff. zalosny to jestes Ty

"w mojej rodzinie nikt nie przeklinał. Mysle, ze przeklinaja ludzie z ograniczonym słownictwe" Masz wielką rację!!!!!! zgodzę się!!!! Ja myślę że kobiety które przeklinają tak naprawdę wcale tego nie chcą i chętnie by odmieniły swój los ALE PO PROSTU są na to za tępe......... mają mało w głowie.... i kiedy przychodzi do sformułowania wypowiedzi --------- wypada żałośnie!! .... np zamiast jakiegoś słowa automatycznie wciska im się K...WA żałosne

wiesz co żałosny to ty jesteś.... zdarza mi się przekląć i nie uważam żebym miała ograniczone słownictwo... czasami po prostu słowa uważane za wulgarne najpełniej i najprosciej oddają emocje które akurat chcę przekazać i wolę powiedzieć :\" o ku*** \" niż \" och coż za niefart iż znalazłam sie w tej niekomfortowej sytuacji \" :P

Gość nie ..................
nigdy tu nie przeklinałam aż do dziś za sprawą jarka tak mnie wkurwił:( i teraz jestem do dupy:( co za dzień

Gość Sratatatatatatatatata
taaaa ;) kurwa naprawde?!:D a dla mnie do dupy sa faceci-psy a jakos do nich nie strzelam z kalacha mimo iz graja mi na nerwach a najbardziej przez to ze jest ich jak karaluchow-odgroma i nie da sie wytepic :O

nie przeklinam w zyciu codziennym aczkolwiek zdarza mi sie "rzucać mięsem" zazwyczaj kiedy ktoś lub coś wyprowadzi mnie z równowagi i bynajmniej z tego powodu nie czuje sie w jakis sposob ograniczona .Uwazam ze czasem dobrze jest wyrzucuc z siebie emocje i klnać jak szewc badz co badz staram sie to robić kiedy nikt nie slyszy a jesli juz to robie to przy osobach ktorzy mnie znaja i wiedza jaka jestem :)

" och coż za niefart iż znalazłam sie w tej niekomfortowej sytuacji " :D nie.... - jarkiem sie przejmujesz? toz to urocze dziecie jest :)

I tak mi jeszcze przyszło do głowy "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" - Terry Pratchett ;) :P

a ja lubie przeklinac :) ["w mojej rodzinie nikt nie przeklinał. Mysle, ze przeklinaja ludzie z ograniczonym słownictwe" Masz wielką rację!!!!!! zgodzę się!!!!] a to moze napisac tylko ograniczona osoba, ktora nie ma zielonego pojecia o cyzm mowi. nie mysl, bo ci to nie wychodzi :O